Hoe Mkv . In Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Mkv . In Te Halen
Hoe Mkv . In Te Halen

Video: Hoe Mkv . In Te Halen

Video: Hoe Mkv . In Te Halen
Video: How to convert MKV to MP4 2024, April
Anonim

Films in MKV-formaat zijn gebruikelijk op internet. De MKV-mediacontainer is populair vanwege zijn veelzijdigheid (hij kan video en audio in vele formaten bevatten). Voor het bekijken van video's op een computer is het MKV-formaat een geweldige optie. Maar om zo'n bestand bijvoorbeeld op een huishoudelijke dvd- of HDTV-speler te kunnen lezen, moet u MKV naar een ander formaat converteren.

Hoe mkv. in te halen
Hoe mkv. in te halen

Noodzakelijk

video converteerder

instructies:

Stap 1

Er zijn veel programma's, zowel betaald als gratis (freeware), voor het converteren van videoformaten en het overbrengen van video van het ene type mediacontainer naar het andere. Er is een variant mogelijk waarbij afzonderlijke hulpprogramma's werken met de inhoud van de MKV-container (video- en audiotracks), en vervolgens, met een ander programma, dit alles wordt verzameld in een enkel bestand van het vereiste formaat. Maar u kunt één programma gebruiken en al het werk tegelijk doen. Voorbeelden van dergelijke programma's zijn Any Video Converter, ConvertXtoDVD (converteert formaten naar DVD), MKV2AVI (converteert alleen naar AVI), WinAVI All One Converter, Total Video Converter, Format Factory. Verschillende programma's kunnen hun eigen beperkingen hebben, dus wees voorbereid op enig verlies in beeld- of geluidskwaliteit.

Stap 2

Een voorbeeld van het converteren van MKV naar AVI in de populaire Format Factory-converter. Dit programma wordt gratis verspreid en is vrij veelzijdig. Installeer en voer Format Factory uit. Selecteer de map waar de geconverteerde bestanden worden geplaatst (klik op "Bestemmingsmap" en geef de map op). Selecteer aan de linkerkant van het tabblad Alles naar AVI. Er wordt een nieuw venster geopend. Klik op de knop "Bestand" en zoek de video die u wilt converteren.

Stap 3

Klik op "Configureren" als u de codec, videoresolutie, bitsnelheid, audioparameters, ondertitels, watermerk, enz. wilt specificeren. Daar kun je ook de gewenste kwaliteit opgeven (video (hoog, laag). Als je de parameters van de originele video wilt behouden, verander dan niets. Klik op OK. Als alles klaar is, klik je op "Start" in het hoofdvenster. Het transcoderen zal beginnen. Dit kan een andere hoeveelheid tijd vergen, afhankelijk van de bestandsgrootte en de gespecificeerde parameters van wijzigingen. Schrijf indien nodig het resulterende videobestand naar schijf.

Aanbevolen: