Hoe Open Je Een Mkv-bestand

Inhoudsopgave:

Hoe Open Je Een Mkv-bestand
Hoe Open Je Een Mkv-bestand

Video: Hoe Open Je Een Mkv-bestand

Video: Hoe Open Je Een Mkv-bestand
Video: How To Convert An MKV File To An MP4 2024, April
Anonim

De laatste tijd zijn er steeds meer video's in het mkv-formaat op het netwerk verschenen. In feite is mkv geen apart bestand, maar een speciale Matroska-multimediacontainer met een videotrack, audiotrack, ondertitels en hulpinformatie. Het formaat verschilt van de bekende avi in verbeterde resolutie en prestaties, gemak van bewerken en de mogelijkheid om configuraties te wijzigen.

Hoe open je een mkv-bestand
Hoe open je een mkv-bestand

Noodzakelijk

  • - Toegang tot internet;
  • - Een set codecs gecombineerd met omunity odeck ack of K-Lite Codec Pack;
  • - Speler Mediaspeler Klassiek;
  • - Splitter voor het spelen van Matroska Splitter.

instructies:

Stap 1

Eerst moet je een set codecs installeren die ombined Сodeck ack (CCCP) is. Het pakket bevat de minimale set codecs die nodig is om video-opnames van de meest bekende formaten te bekijken, inclusief het afspelen van mkv-bestanden. Je kunt het helemaal gratis downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar. Installeer de codecs door de instructies op het scherm te volgen.

Stap 2

Als u een krachtigere en uitgebreidere set codecs nodig heeft, moet u kiezen voor het K-LITE CODEC PACK. In vergelijking met CCCP neemt het meer ruimte op de harde schijf in beslag en vereist het aanvullende configuratie. De ontwikkelaars bieden zes versies van het programma aan, maar u kunt het beste voor de volledige versie kiezen. U kunt het codec-pakket downloaden op

Stap 3

Om het mkv-bestand af te spelen, heb je ook Media Player Classic nodig. Het wordt ook helemaal gratis verspreid en kan worden gedownload op de officiële website van de ontwikkelaar. Installeer de speler volgens de instructies op het scherm.

Stap 4

Om de configuratie van het mkv-bestand te wijzigen (een menu maken, de taal wijzigen, ondertitels in-/uitschakelen, enz.) heeft u het programma Matroska Splitter nodig. Het opent mkv-bestanden en stelt u in staat om een of ander deel ervan te vervangen. Het programma kan worden gedownload van de officiële website van de ontwikkelaars.

Stap 5

Nadat u de bovenstaande programma's hebt geïnstalleerd, voert u het mkv-bestand uit en kunt u genieten van video van hoge kwaliteit.

Aanbevolen: