Het Serienummer Wijzigen In

Inhoudsopgave:

Het Serienummer Wijzigen In
Het Serienummer Wijzigen In

Video: Het Serienummer Wijzigen In

Video: Het Serienummer Wijzigen In
Video: How to Check Laptop or PC Serial number or Product ID (No Software) 2024, April
Anonim

Mogelijk moet u het serienummer van uw Microsoft Windows-besturingssysteem wijzigen wanneer u Service Pack 1 probeert te installeren. Deze optie bestaat. De implementatie van deze procedure vereist minimale vaardigheden in het omgaan met computerbronnen en kan worden uitgevoerd zonder tussenkomst van extra programma's.

Het serienummer wijzigen?
Het serienummer wijzigen?

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Uitvoeren" om de procedure voor het wijzigen van het serienummer van Windows XP te starten.

Stap 2

Voer regedit in het vak Openen in en klik op OK om het hulpprogramma Register-editor te starten (voor Windows XP).

Stap 3

Vouw de registersleutel HKEY_LOCAL_MACHINE / Software / Microsoft / WindowsNT / CurrentVersion / WPAEvents uit en geef de parameter oobetimer op aan de rechterkant van het programmavenster (voor Windows XP).

Stap 4

Selecteer de waarde Wijzigen en sluit het hulpprogramma Register-editor (voor Windows XP).

Stap 5

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Uitvoeren.

Stap 6

Voer% systemroot / system32 / oobe / msoobe.exe / a in. Klik op OK om de start van de Windows-activeringswizard te bevestigen (voor Windows XP).

Stap 7

Selecteer Ik wil een klantenservicemedewerker bellen om Windows te activeren en klik vervolgens op Volgende (voor Windows XP).

Stap 8

Selecteer de optie "Serienummer wijzigen" in het dialoogvenster dat wordt geopend en voer de waarde van de seriële sleutel in (voor Windows XP).

Stap 9

Klik op de knop Vernieuwen en start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor Windows XP).

Stap 10

Ga terug naar Uitvoeren in het hoofdmenu Start en typ% systemroot% / system32 / oobe / msoobe.exe / a in het veld Openen (voor Windows XP).

Stap 11

Klik op OK om de wijziging van het serienummer van Windows XP te voltooien.

Stap 12

Klik op de Start-knop om het hoofdsysteemmenu te openen en typ cmd in het zoekvak om de opdrachtprompttool te starten om de procedure voor het wijzigen van het serienummer in het Windows 7-besturingssysteem te voltooien.

Stap 13

Roep het contextmenu van het geselecteerde item op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer de opdracht "Als administrator uitvoeren" (voor Windows 7).

Stap 14

Voer slmgr.vbs / upk in om de huidige productsleutel te verwijderen en druk op Enter om de opdracht te bevestigen (voor Windows 7).

Stap 15

Voer simgr.vbs / ipk in om een nieuwe seriële sleutel toe te voegen en druk op de functietoets Enter om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor Windows 7).

Stap 16

Wacht tot het bericht over een geslaagde update verschijnt en ga naar het item "Configuratiescherm" van het hoofdmenu "Start" (voor Windows 7).

Stap 17

Vouw de koppeling Systeem uit en klik op de knop Windows-activering (voor Windows 7).

Stap 18

Voer de waarde van de seriële sleutel in het overeenkomstige veld in en wacht op het bericht over succesvolle voltooiing van de activering (voor Windows 7).

Aanbevolen: