Het Windows-serienummer Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Windows-serienummer Wijzigen
Het Windows-serienummer Wijzigen

Video: Het Windows-serienummer Wijzigen

Video: Het Windows-serienummer Wijzigen
Video: Windows 10 - Standaardapplicaties wijzigen 2024, Mei
Anonim

Het Windows-serienummer is een nogal belangrijke nuance waar speciale aandacht aan moet worden besteed. Vooral als het niet overeenkomt met de gelicentieerde versie, en u wordt verondersteld een overeenkomstige controle te hebben. Maar zelfs deze moeilijke situatie heeft een uitweg!

Het Windows-serienummer wijzigen
Het Windows-serienummer wijzigen

Noodzakelijk

Bestanden XPProCorp-keyChanger.exe, win_xp_2003_office_xp_keygen.exe en sleutels daarvoor

instructies:

Stap 1

Het is erg belangrijk dat gelicentieerde software op pc's wordt geïnstalleerd. Het komt vaak voor dat het serienummer op de licentiesticker en op Windows niet overeenkomt. Maar het kan zonder veel moeite binnen een paar minuten worden opgelost. Volg een paar eenvoudige stappen waarmee u later uw Windows-serienummer kunt wijzigen zonder het besturingssysteem opnieuw te hoeven installeren.

Stap 2

Druk eerst op de toetsencombinatie Win + R. Voer daarna het commando uit dat er als volgt uitziet:% SystemRoot% system32oobemsoobe.exe / a. Je hebt dus een speciaal activeringsvenster voor het besturingssysteem. Als er slechts één inscriptie is met informatie dat Windows al is geactiveerd, sluit dan dit venster en open een speciaal document - XPProCorp-keyChanger.exe (het bestand moet eerst van internet worden gedownload).

Stap 3

Na deze actie verschijnt een ander venster met een opdrachtregel op het computerscherm. Klik nu meerdere keren op een willekeurige toets (naar eigen inzicht). Zo kunt u zien hoe het tabblad met de opstartwizard weer wordt geopend op de pc. Het zal echter al mogelijk zijn om de gegevens erin te bewerken.

Stap 4

Selecteer in het geopende venster het item - Ja, ik wil een medewerker van de klantenservice bellen om Windows te activeren en klik vervolgens op de knop Volgende. Klik na de uitgevoerde actie op de knop - Productcode wijzigen en voer het bestand win_xp_2003_office_xp_keygen.exe uit (het moet ook op internet te vinden zijn). Dit opent de vervolgkeuzelijst. Hieruit selecteert u het subitem Windows Server 2003 VLK en klikt u op Genereren.

Stap 5

Geef in het veld Wizard nieuwe sleutelactivering een nieuw serienummer op (dat al is gegenereerd in stap 4) en klik op Bijwerken. Installeer het eerste servicepack - WindowsServer2003-KB889101-SP1-x86-ENU.exe (te vinden op de Microsoft-website).

Aanbevolen: