Hoe ITunes Te Verwijderen

Hoe ITunes Te Verwijderen
Hoe ITunes Te Verwijderen
Anonim

itunes "> iTunes is een gratis mediaspeler ontwikkeld door Apple. Dit programma is onder andere ontworpen om toegang te krijgen tot de iTunes Store en om Apple-gadgets te synchroniseren. Omdat het niet altijd correct werkt, moet u het mogelijk verwijderen.

iTunes
iTunes

In dit artikel laat ik je zien hoe je iTunes kunt verwijderen van het Windows-besturingssysteem. Dit is niet veel moeilijker om te doen dan welke andere software dan ook. U moet naar "Start" -> "Instellingen" -> "Configuratiescherm" -> "Programma's toevoegen of verwijderen" gaan. Vervolgens moet je iTunes in de lijst vinden, erop klikken en vervolgens op de knop "Verwijderen". Bovendien moet dit bij alle gerelateerde toepassingen worden gedaan. Deze omvatten: Apple Software Update, Apple Restore, Apple Mobile Device Support, Apple Application Support, Bonjour, QuickTime. Nadat u ze allemaal hebt gewist, start u uw computer opnieuw op.

Wanneer het besturingssysteem opnieuw opstart, moet u naar Program Files gaan en daar de iTunes- en QuickTime-mappen verwijderen. Over het algemeen moeten ze worden gewist tijdens het verwijderingsproces, maar soms gebeurt dit om de een of andere reden niet.

Dat is alles, het de-installatieproces van iTunes is voltooid. Nu kunt u, indien nodig, beginnen met het opnieuw installeren van het programma.

Aanbevolen: