Hoe Muziek In ITunes Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek In ITunes Te Verwijderen
Hoe Muziek In ITunes Te Verwijderen

Video: Hoe Muziek In ITunes Te Verwijderen

Video: Deleting Music from iPhone ( iTunes ) 2022, December
Anonim

Apple-apparaten gebruiken iTunes om materiaal toe te voegen, te synchroniseren en te verwijderen. Hiermee kunt u de gewenste muziek, foto's, video's en applicaties downloaden. Het verwijderen van gedownloade elementen is ook mogelijk via de bijbehorende menu-items van het programma.

Hoe muziek in iTunes te verwijderen
Hoe muziek in iTunes te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om een ​​specifiek nummer uit iTunes te verwijderen, kunt u het item "Muziek" - "Liedjes" gebruiken. Sleep het nummer dat je wilt verwijderen naar rechts en bevestig je actie in het venster dat verschijnt. U kunt het ook verwijderen met de knop Verwijderen op het toetsenbord.

Stap 2

Als u alle items in de bibliotheek wilt verwijderen, gebruikt u de sneltoets Ctrl + A om alle items te selecteren. Klik op de knop Verwijderen en bevestig de verwijdering.

Stap 3

Gebruik de SHIFT-toets om selectief meerdere nummers in volgorde te verwijderen. Om dit te doen, selecteert u eerst het eerste nummer dat u wilt verwijderen. Houd vervolgens SHIFT ingedrukt en selecteer de rest van de melodieën met behulp van de pijlen op het toetsenbord. Om items selectief te wissen, selecteert u onnodige items door de Ctrl-toets op het toetsenbord ingedrukt te houden. Druk daarna op Delete of veeg de items van links naar rechts met de cursor.

Stap 4

Nadat u items uit iTunes hebt verwijderd, sluit u uw apparaat via een kabel of Wi-Fi aan op uw computer en synchroniseert u. Verwijderde bibliotheekitems worden ook van uw mobiele apparaat verwijderd.

Stap 5

Om nummers opnieuw toe te voegen, start u iTunes en gaat u naar het tabblad Muziek. Sleep de ringtone-map naar het toepassingsvenster. Wacht tot de bibliotheek is bijgewerkt. Om bestanden aan uw apparaat toe te voegen, hoeft u het alleen maar aan te sluiten en te synchroniseren.

Populair per onderwerp