Hoe De IPhone Van ITunes Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De IPhone Van ITunes Te Verwijderen
Hoe De IPhone Van ITunes Te Verwijderen

Video: Hoe De IPhone Van ITunes Te Verwijderen

Video: Hoe De IPhone Van ITunes Te Verwijderen
Video: (DU) iPhone is uitgeschakeld - Hoe te ontgrendelen iPhone - iPhone herstellen 2024, Mei
Anonim

De Apple Device Support Tool werkt op een manier die ongebruikelijk is voor een Windows-gebruiker - het is erg moeilijk om informatie over het koppelen van apparaten, accounts en andere gegevens ervan te verwijderen.

Hoe te verwijderen?
Hoe te verwijderen?

Noodzakelijk

is een speciaal CleanMyMac-programma voor Macintosh

instructies:

Stap 1

Om de modus voor het bladeren door bestanden op de iPhone of I Pod te verlaten, klikt u in iTunes op aan de rechterkant van het scherm om door de muziekbibliotheek of een ander menu te bladeren.

Stap 2

Als u gegevens wilt verwijderen over het gebruik van iPhone- of iTunes-apparaten die eerder waren gekoppeld aan een computer met iTunes, opent u eenvoudig het hoofdmenu van dit programma en selecteert u het item account verwijderen uit een van de menu-items in de werkbalk bovenaan. Voer de gegevens in, waarna deze uit uw programma worden verwijderd.

Stap 3

Als u uw account niet kunt verwijderen, installeer iTunes dan opnieuw op uw computer. Om dit te doen, voert u het verwijderingsprogramma uit vanuit het menu Programma's toevoegen/verwijderen in het configuratiescherm van de computer, selecteert u iTunes en verwijdert u de installatie volgens de instructies in de menu-items. Verwijder alle mappen uit Program Files die zijn overgebleven na het verwijderen van het programma.

Stap 4

Installeer iTunes opnieuw op uw computer en er zijn geen eerdere iPhone- en iPod-gebruiksrecords. Het is ook niet overbodig om alle registervermeldingen over het gebruik van iTunes te verwijderen voor een nieuwe installatie, voer hiervoor het item "Uitvoeren" uit in het menu "Start", voer regedit in, in het linkerdeel van het register van het besturingssysteem dat verschijnt, maakt u de mappen met deze naam schoon.

Stap 5

Als u iTunes van uw iMac wilt verwijderen, gebruikt u het speciale CleanMyMac-programma, dat niet alleen de verwijderde iTunes-installatiebestanden verwijdert, maar ook de resterende systeemconfiguratiebestanden die bij verdere installatie van kracht worden. Daarna kunt u iTunes opnieuw installeren. Het is het beste om uw computer één keer te autoriseren in plaats van iTunes elke keer opnieuw te installeren.

Aanbevolen: