Hoe De Dvd-regio Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe De Dvd-regio Te Wijzigen
Hoe De Dvd-regio Te Wijzigen

Video: Hoe De Dvd-regio Te Wijzigen

Video: Hoe De Dvd-regio Te Wijzigen
Video: How to change DVD region to suit your country | DVD not playing 2024, April
Anonim

Heel vaak worden gebruikers van pc's geconfronteerd met het probleem van het lezen van schijven die in bepaalde regio's van de wereld zijn geproduceerd. Dit komt door de voorwaardelijke verdeling van landen in zones - de inhoud van een schijf die bijvoorbeeld in Japan is geproduceerd, is niet bedoeld voor dvd-spelers die regionaal zijn toegewezen aan de Verenigde Staten. Dit probleem kan worden opgelost door de instellingen van de dvd-diskspeler te wijzigen of te flashen.

Hoe de dvd-regio te wijzigen
Hoe de dvd-regio te wijzigen

Noodzakelijk

Alle dvd- en dvd-regiosoftware

instructies:

Stap 1

Open Deze computer, klik met de rechtermuisknop op het dvd-station. Er wordt een venster met verschillende tabbladen op uw scherm geopend. Onderzoek hun inhoud, selecteer het tweede tabblad - "Drive Region".

Stap 2

Selecteer in de lijst die wordt geopend de locatie die overeenkomt met de zone van het land van de fabrikant van de schijf. Wees voorzichtig, het aantal pogingen is beperkt tot 5 wijzigingen van de regio's waar de schijf zich bevindt.

Stap 3

Pas wijzigingen toe, start uw computer opnieuw op.

Stap 4

Als u de inhoud van schijven wilt bekijken zonder de regio van het station te wijzigen, gebruik dan software van derden, bijvoorbeeld het hulpprogramma DVD Region, waarmee u niet alleen dvd's van alle fabrikantenlanden op uw computer kunt bekijken, maar ook vervult de functie om ze te kopiëren. Download het van de officiële website van de fabrikant, voltooi de installatie volgens de instructies van de installatiewizard, maak uzelf vertrouwd met de programma-interface en gebruik het gedurende de gehele proefperiode en zelfs meer als u besluit een licentie aan te schaffen.

Stap 5

Gebruik ook een handig programma om de inhoud van schijven van verschillende regio's Elke dvd te bekijken. Het vereist geen extra configuratie-instellingen, het is voldoende om het eenvoudig te installeren en uit te voeren om het dvd-afspeelprobleem op te lossen. Dit programma is veel gemakkelijker te gebruiken dan het vorige en heeft erkenning gekregen bij gebruikers van pc's.

Stap 6

Als u wordt aangeboden om de schijf opnieuw te flashen, ga dan niet akkoord. Dit is een vrij lange en arbeidsintensieve procedure, waarvan het resultaat vergelijkbaar zal zijn met de vorige actie met het enige verschil in tijd. Als u echter besluit dit te doen, vertrouw dan de operatie toe aan de professionals van de servicecentra.

Aanbevolen: