Autoloot Inschakelen

Inhoudsopgave:

Autoloot Inschakelen
Autoloot Inschakelen

Video: Autoloot Inschakelen

Video: Autoloot Inschakelen
Video: WoW basics - How to enable auto loot 2024, April
Anonim

Uit het Engels wordt het woord buit vertaald als "trofee". Door zo'n commando in een computerspel op te nemen, kun je voorwerpen, dingen of wapens van het gedode personage nemen die nodig zijn voor verder gebruik in de spelruimte.

Autoloot inschakelen
Autoloot inschakelen

instructies:

Stap 1

Ga in je werkende browser naar de OpenKore-directory. De inhoud van de map cmdOnLogin wordt weergegeven op de hoofdpagina van de site. Dit is een speciale plug-in waarmee je verschillende commando's kunt invoeren bij het betreden van het spel. Download het en pak het bestand uit met een willekeurige archiver, bijvoorbeeld WinRAR. Installeer het op uw computer in de eerder gemaakte map met plug-ins. Nu kunt u in deze map locatiekaarten, configuratie-opties en broncodes van het OpenKore-systeem zien.

Stap 2

Voer het programma uit. Serverinstellingen configureren. Noteer in de configuratie van Config.txt de parameters die nodig zijn voor het invoeren van de server (gebruikersnaam, wachtwoord, enz.). Zoek de naam van de server in de lijst (deze staat meestal tussen vierkante haken). Zorg ervoor dat u de code cmdOnLogin 'autoloot. Als u de voorgestelde configuratievelden niet invult, zal het OpenKore-programma automatisch alle benodigde instellingen voor de officiële servers verbinden en een lijst weergeven met tekens die op het account aanwezig zijn.

Stap 3

Probeer een andere manier om autoloot in te schakelen. Installeer de plug-in doCommand.pl en voeg deze toe aan config.txt. Voeg doCommand toe met @autoloot {timeout 99999}. Houd er rekening mee dat het elke keer dat de bot wordt geactiveerd weer wordt ingeschakeld en alleen werkt als de server opnieuw wordt opgestart. Je kunt een specifiek team oppikken om items van het gedode personage in het spel te verzamelen. Door bijvoorbeeld @takeloot te registreren in de config, kun je als deelnemer extra items om je heen verzamelen. Of met het commando "@takeloot id" kun je een specifiek item oppikken. Nadat je de AutoLootDefault-code hebt geregistreerd, kan je held de zakken van het gedode personage doorzoeken.

Stap 4

Voer de code in de configuratie in om de opgegeven opdrachten indien nodig in en uit te schakelen (AutoLoot = True - inschakelen, AutoLoot = False - uitschakelen).

Aanbevolen: