Een Satelliet Toevoegen

Inhoudsopgave:

Een Satelliet Toevoegen
Een Satelliet Toevoegen

Video: Een Satelliet Toevoegen

Video: Een Satelliet Toevoegen
Video: Hoe kan een satelliet door wolken kijken? 2024, April
Anonim

Satelliettelevisie is al lang geen noviteit meer op het gebied van informatietechnologie. Met zijn hulp krijgt u de mogelijkheid om niet alleen veel nieuwe zenders te bekijken, maar ook om de kwaliteit van de uitzending van nationale tv-zenders aanzienlijk te verbeteren.

Een satelliet toevoegen
Een satelliet toevoegen

Noodzakelijk

  • - televisie;
  • - ontvanger;
  • - satellietantenne;
  • - meervoudige invoer;
  • - omvormer;
  • - convertorschakelaar;
  • - connectoren voor de kabel;
  • - magnetron kabel.;

instructies:

Stap 1

Plaats de multifeed met de voor de Sirius-satelliet ontworpen converter op de schotelantenne en kijk naar de antenne vanaf de ontvangende kant (waar de converter is geïnstalleerd). Plaats de tweede converter op de antenne vijf centimeter rechts van het deksel van de eerste en een centimeter hoger.

Stap 2

Klem de multifeed-houder niet vast, aangezien deze moet worden aangepast aan de signaalsterkte om een satelliet toe te voegen. Kies vervolgens de plaats om de schakelaar te installeren, knip de kabel door die van de HotBird-converter naar de ontvanger gaat, zodat u nog een uiteinde van de kabel van de ontvanger op de DiSEqC-ingang aansluit en het andere uiteinde op de DiSEqC-uitgang. Schakel voordat u dit doet de ontvanger uit van het lichtnet.

Stap 3

Maak kabelverbindingen met F-connectoren. Neem dan een stuk kabel van 1-2 meter lang, steek de connectoren erop, sluit het ene uiteinde aan op de multifeed converter waarmee je de Sirius satelliet wilt aansluiten, sluit het andere uiteinde aan op de DiSEqC ingang.

Stap 4

Zet de ontvanger aan, ga naar Menu, selecteer Setup en klik op Single Search en selecteer HotBird. Ga naar het LNB-instellingenmenu, selecteer het type - "Universeel", stel ¼ in in de DiSEqC-functie. Druk op de Menu-knop op de afstandsbediening.

Stap 5

Selecteer in het item "Satelliet" de naam Sirius 2/3 5E, ga ook naar de LNB-instellingen en stel het universele type in. Schakel in het DiSEqC-item 2/4 in. Druk vervolgens op Menu, selecteer in de regel "Nummer" een transponder met een sterker signaal, bijvoorbeeld 12111H27500. Kijk naar de kwaliteitsschaal van de ontvanger, als er een niveau boven nul op verschijnt, dan is het je gelukt om verbinding te maken met de satelliet.

Stap 6

Gebruik de multifeed om de converter in verschillende richtingen te bewegen om het beste signaalniveau op de kwaliteitsschaal van de ontvanger te krijgen. Draai het op het einde met de klok mee. Zodra het signaal maximaal is, zet u de multifeed zorgvuldig vast en sluit u vervolgens alle connectorverbindingen af. Scan vervolgens de satelliet die al in de ontvanger zit, gebruik voor de x de optie "Autoscan". Verlaat vervolgens het menu.

Aanbevolen: