Hoe Lettertypen Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Lettertypen Te Russificeren
Hoe Lettertypen Te Russificeren

Video: Hoe Lettertypen Te Russificeren

Video: Hoe Lettertypen Te Russificeren
Video: How to: lettertypes downloaden en installeren 2024, Mei
Anonim

Nu kunt u op internet een groot aantal extra lettertypen voor het besturingssysteem vinden, zowel Cyrillisch als Latijn. Als u het gevonden Latijnse lettertype naar het Russisch moet converteren, moet u het Russify uitvoeren.

Hoe lettertypen te russificeren
Hoe lettertypen te russificeren

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Gebruik de FontCreator-toepassing om lettertypen te Russify, u kunt deze hier downloaden https://kazari.org.ru/files/FontCreator5.6.rar. Voer het programma uit om het Latijnse lettertype te Russify. Maak een nieuw lettertype, geef het een naam. Vink in het geopende venster de vakjes aan naast de Contouren niet opnemen, Unicode, Reguliere parameters en klik op "OK".

Stap 2

Wacht tot er een paneel met silhouetten van Latijnse letters, symbolen en leestekens op het scherm verschijnt. Verwijder al het overbodige. Houd de Ctrl-toets ingedrukt en selecteer de tekens die u wilt uitsluiten. Voeg vervolgens het Cyrillische alfabet toe aan het tekenspaneel, klik hiervoor op Invoegen en selecteer Tekens.

Stap 3

Zoek de Russische letters in de tabel die op het scherm verscheen. Selecteer de letters A en Z, kijk in het veld Geselecteerd teken voor de indices die eraan zijn toegewezen. De index voor A is bijvoorbeeld 0410 en Z is 044. Specificeer in het veld Deze karakters toevoegen nummers in het bereik tussen A en Z. Dit geeft het bereik van Cyrillische tekens aan van A in hoofdletters tot Z in kleine letters. Klik OK. Voeg andere interessante tekens toe.

Stap 4

Open het geselecteerde lettertypebestand in het programma om het Windows-lettertype te Russify. Kopieer de benodigde cijfers en letters hiervan, klik hiervoor met de rechtermuisknop en selecteer de optie Kopiëren. Plak ze in plaats van de Latijnse tekens in het paneel van het lettertype dat u hebt gemaakt. Vervang alle ontbrekende tekens door soortgelijke.

Stap 5

Als resultaat krijg je een tabel gevuld met Latijnse karakters. Maak vervolgens Russische letters. Vervang de Cyrillische letters onmiddellijk door de overeenkomstige Latijnse letters, dit geldt bijvoorbeeld voor de letters A, B, C, E, T en andere die er in beide alfabetten hetzelfde uitzien.

Stap 6

Vervang vervolgens de ontbrekende tekens, bijvoorbeeld om de letter Z te Russificeren, gebruik het cijfer 3, I - Latin R, G - L. De letter I wordt verkregen door te spiegelen, dubbelklik hiervoor op de letter R, selecteer Bewerken - Alles selecteren, selecteer transformeren en spiegelen, vink het vakje aan bij de optie verticale transformatie, klik op Toepassen en sluit het venster.

Stap 7

Op dezelfde manier Russify de rest van de letters van het lettertype door symbolen te combineren en te transformeren. Sla het resulterende lettertype op uw computer op.

Aanbevolen: