Hoe Lettertypen In Photoshop Te Vullen

Inhoudsopgave:

Hoe Lettertypen In Photoshop Te Vullen
Hoe Lettertypen In Photoshop Te Vullen

Video: Hoe Lettertypen In Photoshop Te Vullen

Video: Hoe Lettertypen In Photoshop Te Vullen
Video: How To Add Fonts In Photoshop 2024, Mei
Anonim

De grafische editor Adobe Photoshop geeft je uitgebreide mogelijkheden om niet alleen foto's, maar ook lettertypen te bewerken. Je kunt Arabische, Slavische en Gotische teksten imiteren, de letters volume en transparantie geven…

Hoe lettertypen in te vullen
Hoe lettertypen in te vullen

instructies:

Stap 1

Nieuwe lettertypen vindt u bijvoorbeeld op internet op https://www.fontov.net. Download de juiste versie naar uw harde schijf. Omdat lettertypen meestal als archieven worden geleverd, moet u het bestand uitpakken.

Stap 3

Er kunnen echter complicaties optreden met Photoshop. Om ze te vermijden, markeert u de nieuwe lettertypen in de map C: WindowsFonts en plaatst u ze op het klembord door op Ctrl + C te drukken. Vouw de map C: Program FilesCommon FilesAdobe uit en kopieer de opgeslagen bestanden met Ctrl + V.

Stap 5

Er is nog een andere manier om een lettertype toe te voegen aan de map C: WindowsFonts. Nadat u het gezipte bestand hebt gedownload, pakt u het uit in een map met de juiste naam. Om dit te doen, roept u het vervolgkeuzemenu op door met de rechtermuisknop op het archiefpictogram te klikken en de opdracht "Uitpakken naar bestandsnaam" te gebruiken.

Stap 6

Kies Configuratiescherm in het menu Start en vouw de map Lettertypen uit. Kopieer het nieuwe bestand erin met behulp van het klembord. U kunt een bestand van de ene map naar de andere slepen door de muis met de rechtertoets ingedrukt te houden. Vergeet niet het nieuwe lettertype toe te voegen aan de sectie C: Program FilesCommon FilesAdobe.

Stap 7

Als op uw computer Windows 7 wordt uitgevoerd, vouwt u in het Configuratiescherm het knooppunt Beheren en personaliseren uit en vervolgens de map Lettertypen.

Aanbevolen: