Hoe Lettertypen Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Lettertypen Te Repareren
Hoe Lettertypen Te Repareren

Video: Hoe Lettertypen Te Repareren

Video: Hoe Lettertypen Te Repareren
Video: Hoe een gids op de hengel te bevestigen [Wikkelen en Epoxy] 2024, Mei
Anonim

Russifiers van sommige programma's zondigen doordat sommige interface-elementen na hun installatie worden genoemd in de vorm van onbegrijpelijke hiërogliefen. Laten we dit geval bekijken aan de hand van het voorbeeld van Windows XP.

Hoe lettertypen te repareren
Hoe lettertypen te repareren

instructies:

Stap 1

Om te beginnen, klik op "Start" -> "Configuratiescherm", en vervolgens op het item, dat anders kan worden genoemd: "Regionale en taalopties" of "Datum Tijd Regionale en taalopties".

Stap 2

Selecteer in het nieuwe venster het tabblad Regionale opties. Corrigeer vervolgens de vervolgkeuzemenu's: specificeer in de "Taalnormen en -indelingen" "Russisch" en in de "Locatie" - het land waarin u woont.

Stap 3

Selecteer het tabblad "Talen" en klik op de knop "Details" in het gebied "Talen en tekstinvoerservices". Ga naar het tabblad "Opties" en zorg ervoor dat in de lijst "Geïnstalleerde services" de Russische taal overeenkomt met de Russische lay-out. Klik OK.

Stap 4

Open het tabblad "Geavanceerd" en zet in het gedeelte "Taal van programma's die Unicode niet ondersteunen" "Russisch". Klik vervolgens op de knoppen Toepassen en OK.

Stap 5

Als de hierboven beschreven methode niet heeft geholpen, moet u enkele wijzigingen in het register aanbrengen. Druk op de sneltoetsen Win + R. Het venster Uitvoeren verschijnt - schrijf regedit in het invoerveld en druk op Enter op uw toetsenbord. De Register-editor wordt geopend. Hier is het de moeite waard om te waarschuwen dat er in ieder geval geen wijzigingen, behalve de hieronder aangegeven, in het register hoeven te worden aangebracht - dit kan de werking van het besturingssysteem negatief beïnvloeden.

Stap 6

Open de map HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control / Nls / CodePage daarin. Wanneer u de CodePage-map bereikt, selecteert u deze met de linkermuisklik. Er verschijnt een lijst met parameters in het rechtervenster van het register, waaronder u 1250 en 1252 moet vinden en hun waarden moet wijzigen in c_1251.nls. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de parameter en selecteer "Wijzigen" in het menu dat verschijnt. Er wordt een nieuw venster geopend, vul in het veld Waarde c_1251.nls in. Doe dit voor beide parameters. Sluit het register als u klaar bent.

Aanbevolen: