Hoe De Kernel Debugger Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kernel Debugger Uit Te Schakelen?
Hoe De Kernel Debugger Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Kernel Debugger Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Kernel Debugger Uit Te Schakelen?
Video: Schakel Microsoft kernel debug-netwerkadapter uit 2024, Mei
Anonim

De kernel debugger is speciale software die op kernelniveau van het gehele besturingssysteem van een personal computer draait. Het proces van "debuggen van de kernel van het besturingssysteem" verwijst naar de procedure voor het scannen van verschillende fouten in de systeemkernel. Wanneer u met Daemon Tools werkt, treedt vaak de initialisatiefout… Kernel debugger moet worden gedeactiveerd op. U kunt het oplossen door de kerneldebugger uit te schakelen.

Hoe de kernel debugger uit te schakelen?
Hoe de kernel debugger uit te schakelen?

Noodzakelijk

Beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Als deze waarschuwing verschijnt tijdens de installatie van de toepassing, moet u de service Machine debug manager uitschakelen. Om dit te doen, start u het "Configuratiescherm" en gaat u naar het gedeelte "Administratieve hulpmiddelen". Klik vervolgens op de snelkoppeling "Services". Zoek Machine Debug Manager in de lijst. Klik met de muisknop op de naam en druk op "Stop".

Stap 2

Schakel debugger-processen uit in Taakbeheer. Klik hiervoor met de rechtermuisknop in een vrij gebied en selecteer "Taakbeheer". U kunt op de toetscombinatie alt="Image" + Ctrl + Delete drukken. Ga naar het tabblad Processen en schakel alle mdm.exe-, dumprep.exe- en drwatson.exe-processen uit. Als u ze liever niet in de lijst zoekt, klikt u op het tabblad Afbeeldingsnaam om de lijst op naam te sorteren. In de regel worden dergelijke bewerkingen handmatig uitgevoerd namens de beheerder van een personal computer.

Stap 3

Het is ook de moeite waard om het foutrapportagesysteem uit te schakelen, zodat de registratie van foutopsporingsinformatie wordt gestopt. Ga hiervoor naar het "Configuratiescherm". Selecteer het gedeelte "Systeem" en klik op de knop "Geavanceerd". Klik vervolgens op de knop "Foutmelding". Vink het vakje aan naast Foutrapportage uitschakelen. Ga vervolgens naar het tabblad Opstarten en herstellen en schakel de selectievakjes uit naast Beheerwaarschuwing verzenden en gebeurtenis naar systeemlogboek schrijven.

Stap 4

Verwijder de Daemon Tools-toepassing uit autorun. Klik hiervoor op de knop "Start". Klik vervolgens op "Uitvoeren" en voer de opdracht msconfig in. Zodra het systeemvenster verschijnt, schakelt u het selectievakje naast de Daemon Tools-toepassing uit. Schakel uw antivirussoftware uit tijdens de installatie. Als de beschreven fout optreedt, moet de installatie van de toepassing opnieuw worden gestart nadat alle oorzaken op de pc zijn verholpen.

Aanbevolen: