Hoe De Kernel Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kernel Uit Te Schakelen?
Hoe De Kernel Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Kernel Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Kernel Uit Te Schakelen?
Video: Schakel Microsoft kernel debug-netwerkadapter uit 2024, Mei
Anonim

Het uitschakelen van de processorkern is meestal vereist om verouderde programma's uit te voeren. Hier is het niet nodig om de configuratie van de computer in het BIOS te kwellen, soms volstaat het om het programma in de compatibiliteitsmodus uit te voeren.

Hoe de kernel uit te schakelen?
Hoe de kernel uit te schakelen?

Het is nodig

een emulatorprogramma

instructies:

Stap 1

Schakel de tweede processorkern uit met behulp van het HyperThreading-configuratie-item. Om dit te doen, start u de computer opnieuw op, drukt u tijdens het opstarten op Delete en voert u, indien nodig, het wachtwoord in het BIOS in.

Stap 2

Gebruik de pijltoetsen om door het BIOS-programmamenu te navigeren en zoek het item HyperThreading-instellingen, deze functie is bij sommige moederbordmodellen verantwoordelijk voor het activeren van de tweede processorkern. Schakel het selectievakje uit om het te gebruiken.

Stap 3

Pas de wijzigingen toe bij het afsluiten van het BIOS-programma. Breng op dezelfde manier de tweede kern weer in bedrijf wanneer dat nodig is, alleen door HyperThreading te activeren. Houd er rekening mee dat deze methode niet geldig is voor alle modellen moederborden en processors.

Stap 4

Als u het aantal processorkernen moet wijzigen om een bepaald programma uit te voeren (dit geldt vaak voor games en toepassingen vóór 2000), gebruik dan de instelling voor toepassingscompatibiliteit met het besturingssysteem. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het programma dat u nodig hebt, klik op de knop "Object zoeken", klik opnieuw met de rechtermuisknop op het opstartbestand in de geopende map en open het contextmenu.

Stap 5

Selecteer op een van de eigenschappentabbladen de optie om te starten in de legacy-modus van het Windows-besturingssysteem. Probeer onder hen degene aan te duiden die het meest overeenkomt met uw programma op de releasedatum. Wijzigingen toepassen.

Stap 6

Als het gebruik van de compatibiliteitsmodus u niet heeft geholpen, probeer dan een speciaal emulatorprogramma voor eerdere versies van het besturingssysteem op uw computer te installeren, dit is gratis beschikbaar op internet. Open het programma pas na het starten van de emulator, omdat er anders geen resultaat is van het gebruik ervan.

Aanbevolen: