Hoe Een Sms Te Verzenden Vanuit Mail Agent

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Te Verzenden Vanuit Mail Agent
Hoe Een Sms Te Verzenden Vanuit Mail Agent

Video: Hoe Een Sms Te Verzenden Vanuit Mail Agent

Video: Hoe Een Sms Te Verzenden Vanuit Mail Agent
Video: How to Mail Merge in Word, Excel u0026 Outlook 2024, Mei
Anonim

Agent is een applicatie ontwikkeld door Mail. Ru Group voor instant messaging en het ontvangen van meldingen over nieuwe inkomende brieven in een e-mailinbox. Het principe van het programma is vergelijkbaar met dat van "ICQ". De applicatie ondersteunt ook de mogelijkheid om sms-berichten te verzenden naar mobiele telefoons van contacten.

Hoe een sms te verzenden vanuit Mail Agent
Hoe een sms te verzenden vanuit Mail Agent

instructies:

Stap 1

Start het Mail Agent-programma met behulp van een snelkoppeling op het bureaublad of de snelstartbalk. Open uw contactenlijst. Voeg een mobiel telefoonnummer toe aan de contactpersoon naar wie u een sms wilt sturen vanuit het Mail Agent-programma, of maak een nieuwe contactpersoon aan.

Stap 2

Ga hiervoor naar het "Menu", selecteer de optie "Contact voor oproepen en sms toevoegen", vul vervolgens in het pop-upvenster het veld "Gebruikersnaam" in, evenals "Hoofdtelefoon". Voeg zo nodig extra nummers toe om contact te houden met deze gebruiker.

Stap 3

Klik op de knop "Toevoegen", nu kunt u vanuit de agent een SMS-bericht naar deze persoon sturen. In de toekomst kunt u een e-mailadres aan dit profiel toevoegen om instant messages met de gebruiker uit te wisselen.

Stap 4

Voeg een telefoonnummer toe aan de contactgegevens om een sms te versturen vanaf de "Mail Agent". Open hiervoor de lijst met contacten, klik met de rechtermuisknop op de gewenste en selecteer de optie "Profiel". Ga naar het gedeelte "Bewerkbare telefoons", voer daar je mobiele telefoonnummer in. Indien nodig kunt u meerdere nummers toevoegen. Klik op de knop "Opslaan".

Stap 5

Selecteer een gebruiker om sms te verzenden, dubbelklik op de naam van de gesprekspartner. Ga in het venster dat verschijnt naar het tabblad "SMS", typ de gewenste tekst van het bericht. Als u meerdere nummers voor deze gebruiker hebt opgeslagen, selecteert u in de vervolgkeuzelijst het nummer waarnaar u een sms-bericht wilt sturen.

Stap 6

Houd er rekening mee dat de maximale lengte van een SMS-bericht in het Russisch 36 tekens is, in het Latijn - 116 tekens. U kunt ook het vakje naast "Autotranslite" aanvinken, zodat het programma automatisch de in het Russisch getypte tekst translitereert.

Stap 7

Controleer of uw bericht wordt afgeleverd met behulp van de lijst op de website https://help.mail.ru/agent-help/sms/regio. Deze pagina vermeldt de regio's en mobiele operators op wiens nummers het bericht gegarandeerd wordt afgeleverd.

Aanbevolen: