Een Auto Bestellen Met Yandex.Taxi

Een Auto Bestellen Met Yandex.Taxi
Een Auto Bestellen Met Yandex.Taxi

Video: Een Auto Bestellen Met Yandex.Taxi

Video: Een Auto Bestellen Met Yandex.Taxi
Video: ТЕПЕРЬ ОФИЦИАЛЬНО! Яндекс.Навигатор и Карты в CARPLAY! Как работает и как подключить? 2024, April
Anonim

Yandex. Taxi is een applicatie die speciaal is ontwikkeld voor mobiele apparaten. En niet voor iedereen, maar vooral voor iPhones en smartphones op het Android platform. Het belangrijkste doel van een dergelijk programma is om het leven te vereenvoudigen van gewone burgers die een taxi willen bellen, maar niet weten welke bedrijven bij hen in de buurt zijn of de coördinator niet kunnen bereiken.

Een auto bestellen met Yandex. Taxi
Een auto bestellen met Yandex. Taxi

Het belangrijkste voordeel van deze applicatie is dat het elke taxi kan vinden die zich in de buurt van de klant bevindt. In dit verband wordt de wachttijd verkort, wordt het zoeken naar een geschikt bedrijf dat vervoersdiensten aanbiedt vergemakkelijkt en is er vertrouwen dat er een officieel geregistreerde taxichauffeur komt die een vergunning heeft gekregen om in de dienstverlening te werken.

Het schema van de applicatie is vrij eenvoudig. U dient het startpunt op uw smartphone aan te geven. In de meeste gevallen bepalen deze telefoonmodellen dit zelf door te communiceren met satellieten. Geef ook het aankomstpunt aan. Het systeem biedt u direct de keuze uit meerdere opties met de aangegeven prijzen - economy of business class. Sommige taxidiensten stellen een bepaald basistarief in, bijvoorbeeld 300 roebel voor 20 minuten. En het zijn deze prijzen die de telefoon je laat zien. Het andere deel bepaalt de kosten van de reis vanaf de kilometerstand. Kies de optie die het beste bij je past.

Verder zal de applicatie u vragen om meerdere indicatoren tegelijk te selecteren, wat uw reis comfortabeler zou moeten maken. Zo kunt u bijvoorbeeld de vakjes aanvinken als u een autostoeltje nodig heeft, als u niet wilt dat de bestuurder rookt, als u wacht op een luxe auto, als airconditioning belangrijk voor u is. Kortom, er zijn veel verschillende details die elke persoon voor zichzelf selecteert.

Nadat u uw keuze heeft gemaakt, stuurt het systeem, waarbij de coördinator of andere vertegenwoordigers van het callcenter van de taxiservice worden omzeild, rechtstreeks een verzoek naar de chauffeur. Ze kiest degene die het dichtst bij jou in de buurt is. Het resultaat is dat de wachttijd voor uw auto slechts ongeveer 5 minuten kan duren.

De service biedt ook de mogelijkheid om de beweging van uw chauffeur op weg naar u te volgen met behulp van een speciale kaart. Daarop zie je ook de werkelijke stand van zaken op de weg, staan er bijvoorbeeld files op dit of dat deel van de route waar je je gaat verplaatsen.

De chauffeur neemt zelf contact op met zijn coördinator en geeft hem de opdracht, dus wees niet verbaasd als het de medewerker van het callcenter van de door u gebelde taxidienst is die u op de hoogte brengt van de komst van de taxi.

Aanbevolen: