Een Contract Afdrukken In

Inhoudsopgave:

Een Contract Afdrukken In
Een Contract Afdrukken In

Video: Een Contract Afdrukken In

Video: Een Contract Afdrukken In
Video: Contract opstellen? 2024, Mei
Anonim

Een overeenkomst is een document dat is opgesteld om een overeenkomst tussen meerdere partijen vast te leggen. Hoe kun je het printen zonder al te veel problemen en vertragingen? Dit is niet zo moeilijk om te doen.

Een contract afdrukken?
Een contract afdrukken?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Microsoft Word-programma.

instructies:

Stap 1

Start Word, maak een nieuw document aan om een contract te maken. Stel vervolgens de benodigde paginaparameters in, selecteer het menu "Bestand" - "Paginaparameters", de linkermarge - 3 cm, de rechtermarge - 1 cm, de boven- en onderkant - elk 2 cm Klik op de knop "OK". Selecteer vervolgens de instellingen voor documentopmaak: stel het lettertype in op Times New Roman, grootte 14, uitgelijnde uitlijning. Vul vervolgens de details van het contract in.

Stap 2

Typ de naam van het documenttype "CONTRACT" bovenaan het blad in het midden. Laat dan een plaats vrij om de datum en het nummer van het contract in te vullen, deze gegevens worden handmatig ingevuld op het moment van ondertekening van het contract. Vermeld de plaats (plaats) van de totstandkoming van het contract. Deze drie gegevens staan op dezelfde regel, eerst de datum, dan de stad en aan het einde van de regel het nummer.

Stap 3

Druk de tekst van het contract af, deze bestaat meestal uit meerdere delen. Het eerste deel is inleidend en moet informatie bevatten over de partijen bij de overeenkomst, bijvoorbeeld: Boris Dmitrievich Bakhtin, hierna de "Organisator" genoemd, enerzijds, en Svetlana Ivanovna Ivanova, hierna de "Deelnemer" genoemd, daarentegen, zijn deze overeenkomst aangegaan over het volgende..

Stap 4

Definieer in de volgende sectie het onderwerp van het contract, in feite waar het voor is. Hier moet u alle goederen vermelden die moeten worden verkocht, of het een verkoopcontract is, of geleverde diensten, enzovoort. Beschrijf in het volgende gedeelte de rechten en verantwoordelijkheden van elke partij. Vul dan de rubriek "Prijs en contracten en afwikkelingsprocedure" in. Hier is het noodzakelijk om volledig te beschrijven hoeveel een bepaald product of dienst kost, en welke voorwaarden en vormen van betaling zijn voorzien. Houd bij het maken van een contract rekening met boetes en boetes voor te late levering van goederen of betaling.

Stap 5

Vul de rubriek "Verantwoordelijkheden van partijen" in, geef hier aan waarvoor elke partij precies verantwoordelijk is. Voeg de clausule "Overmacht" toe, de aanwezigheid ervan in de overeenkomst zal u beschermen tegen claims in geval van niet-nakoming van de voorwaarden van de overeenkomst als gevolg van omstandigheden buiten uw controle (bijvoorbeeld natuurrampen). Bepaal de duur van deze overeenkomst in een apart hoofdstuk, evenals de procedure voor het oplossen van geschillen. Voer vervolgens aan het einde van het contract de adressen en gegevens van de partijen in, deze moeten zich op hetzelfde niveau bevinden, aangezien de partijen gelijk aan elkaar zijn. Controleer de tekst nogmaals, om het contract af te drukken, selecteer het menu-item "Bestand" - "Afdrukken", selecteer de printer en klik op de knop "OK".

Aanbevolen: