Hoe Maak Je Een Brochure Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Brochure Aan
Hoe Maak Je Een Brochure Aan

Video: Hoe Maak Je Een Brochure Aan

Video: Hoe Maak Je Een Brochure Aan
Video: Brochure maken in Word 2016 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende soorten boekjes, afhankelijk van het doel van hun creatie. Ze kunnen verkopend, branding en informatief zijn. Hoe kunt u de brochure maken die u nodig heeft voor specifieke taken?

Hoe maak je een brochure aan
Hoe maak je een brochure aan

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Adobe Photoshop-programma.

instructies:

Stap 1

Creëer een concept voor uw toekomstige brochure, denk goed na over de details om mislukkingen in het midden van het proces te voorkomen. Bepaal de afmetingen van het document voordat u het boekje maakt. Maak hiervoor berekeningen op papier met een potlood, teken contouren en waarden. Gebruik millimeters. Bepaal de beeldresolutie.

Stap 2

Start Adobe Photoshop, maak een nieuw bestand aan met de opdracht "Bestand" -> "Nieuw". Selecteer een extensiewaarde van 300 dpi. Dit is een veelzijdige afdrukwaarde die een redelijk goede bedrukbaarheid op platen kan bieden. Stel de afbeeldingsgrootte in rekening houdend met de afloopgrootte (3 mm). Stel het documentformaat in op 96x56. Klik op de knop Voltooien.

Stap 3

Ga naar het menu "Afbeelding" om door te gaan met het maken van het boekje, selecteer het item "Canvasformaat", voer 10 cm in elk veld in en vink het vakje "Relatief" aan. Klik op de OK-knop. Ga naar het menu "Beeld", selecteer "Nieuwe gids" en stel de horizontale en verticale hulplijnen in op 0 pixels, herhaal de actie en maak de hulplijnen opnieuw, maar op 100%. Voeg extra vouwgeleiders toe om een boekje met drie vouwen te maken.

Stap 4

Vul het document met wit, maak een selectie van een derde van het document (de eerste streep) met het gereedschap Rechthoekig selecteren. Vul de selectie met # c96003. Plaats de cursor tussen de lagen, houd de knop alt="Afbeelding" ingedrukt en klik met de linkermuisknop. Maak de gradiënten # e6b338 en zet de gradiëntdekking op 30%. Doe hetzelfde met # 8d261c. Voeg uw logo en bedrijfsnaam toe om verder te gaan met uw brochure. Plaats uw motto of sleutelzin in het midden van het bedrijf.

Stap 5

Zet je contactgegevens of foto's op de laatste pagina. Maak een keuze tussen de gidsen. Vul de laag met donkergrijs en voeg wat tekst toe. Plaats de voorlaatste paginalaag tussen de eerste en de laatste. Plaats hier uw bedrijfsinformatie, voeg een titel toe en voer de hoofdtekst in. Maak een schets voor de tekst. Sla uw document op in TIFF-indeling. Hiermee is de totstandkoming van het boekje voltooid.

Aanbevolen: