Hoe Maak Je Een Brochure In Word

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Brochure In Word
Hoe Maak Je Een Brochure In Word

Video: Hoe Maak Je Een Brochure In Word

Video: Hoe Maak Je Een Brochure In Word
Video: Word - folder maken 2024, April
Anonim

Het MS Office-pakket bevat een Publisher-programma dat speciaal is ontworpen voor het maken van brochures en brochures. De MS Word-teksteditor heeft echter ook opdrachten, waardoor het document als brochure kan worden ontworpen.

https://www.wallon.ru/ ph/53/84488678
https://www.wallon.ru/ ph/53/84488678

instructies:

Stap 1

Gebruik de opdracht Nieuw in het menu Bestand om een nieuw document in Word 2003 te maken. Klik vervolgens in hetzelfde menu op Pagina-instelling. Selecteer in het optievenster op het tabblad Marges in het gedeelte Oriëntatie de optie Liggend.

Stap 2

Vouw in het gedeelte "Pagina's" de lijst "Meerdere pagina's" uit door op de visumpijl aan de rechterrand van het veld te klikken en klik op het item "Brochure". Geef in de lijst Aantal pagina's per boekje het aantal documentpagina's op dat in het boekje wordt opgenomen. Stel in het gedeelte "Velden" de gewenste waarde in voor de binnenste en buitenste velden. In Word 2007 zijn alle instellingen voor het maken van brochures te vinden onder het tabblad Pagina-indeling in de groep Marges.

Stap 3

Om van een voltooid document een brochure te maken, opent u het in Word met de opdracht "Openen" in het menu "Bestand". Dubbelklik op de liniaal aan de linkerrand van het scherm en voer alle benodigde parameters in het geopende venster in. Als uw document afbeeldingen en diagrammen bevat, heeft de opmaak deze mogelijk verplaatst. Bekijk de tekst aandachtig en corrigeer eventuele fouten.

Stap 4

Druk op Ctrl + P om het afdrukdialoogvenster te openen. Klik op Eigenschappen en vink op het tabblad Afwerking het vakje aan naast Dubbelzijdig afdrukken. Keer terug naar het afdrukdialoogvenster, klik op Opties en geef onder Dubbelzijdig de volgorde op waarin de pagina's worden afgedrukt.

Stap 5

Als alle pagina's op één zijde van het papier zijn afgedrukt, vraagt de software u de stapel vellen om te draaien. Verwijder het papier uit de uitvoerlade, draai het om en plaats het in de uitvoerlade, en druk vervolgens op OK.

Aanbevolen: