Hoe Woord Te Benadrukken?

Inhoudsopgave:

Hoe Woord Te Benadrukken?
Hoe Woord Te Benadrukken?

Video: Hoe Woord Te Benadrukken?

Video: Hoe Woord Te Benadrukken?
Video: Hoe proberen politici jou te overtuigen? 2024, Mei
Anonim

Soms is het nodig om de tekst te typen en de accenttekens in de woorden te plaatsen, bijvoorbeeld, u moet op deze manier een bepaald woord selecteren en de schrijfregel uitleggen. Microsoft Word kan dit probleem op verschillende manieren oplossen.

Hoe woord te benadrukken?
Hoe woord te benadrukken?

instructies:

Stap 1

Typ uw tekst in de editor. Selecteer het woord waarin u een accentteken wilt plaatsen en plaats de cursor achter de corresponderende letter.

Stap 2

Ga naar het tabblad "Invoegen", in de groep "Symbolen", selecteer "Symbool". Het venster "Symbolen" wordt geopend. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Instellen:" de optie "Gecombineerde diacr. tekens”, wordt een lijst met tekens geopend om specifieke letters te markeren om aan te geven dat ze anders worden gelezen dan normaal. Selecteer in deze lijst het symbool met de code 0300 of 0301 en klik op de knop "Invoegen". Sluit het venster, er verschijnt een accentteken boven de opgegeven letter.

Stap 3

Een andere manier om stress in te stellen is door macro's of sneltoetsen te gebruiken.

Bij het typen breekt u af na de letter waarover u woorden moet plaatsen, na het plaatsen van de cursor na de letter waarover u een accentteken moet plaatsen.

Aanbevolen: