Wat Zijn De Mooiste Zoektochtspellen

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Mooiste Zoektochtspellen
Wat Zijn De Mooiste Zoektochtspellen

Video: Wat Zijn De Mooiste Zoektochtspellen

Video: Wat Zijn De Mooiste Zoektochtspellen
Video: MIJN TOP 10 BESTE MOBIELE GAMES ALLER TIJDEN!! 2024, April
Anonim

Schoonheid is een relatief begrip, het is niet gebruikelijk om erover te discussiëren, maar alleen om te bewonderen. Er zijn echter enkele dingen die iedereen bewondert. En computerspellen zijn daar geen uitzondering op.

Spellen zijn belangrijk
Spellen zijn belangrijk

Er zijn veel games in het quest-genre. Sommigen van hen bleken niet erg indrukwekkend, flitsten op de monitoren van gebruikers en verzonken in de vergetelheid. Anderen worden al lang herinnerd of hebben zich zelfs gevestigd in de harten en computers van echte fans van het genre. Maar er zijn de beste klassieke creaties van de game-industrie in het zoektochtgenre, die algemeen worden erkend volgens de beoordelingen van bekende tijdschriften en vooraanstaande portals op internet.

Myst

Hij leidt terecht de beoordeling, omdat hij de lat voor speurtochten naar een onbereikbare hoogte heeft verhoogd. Waar pc-trips voorafgaand aan deze game tekstuele gesprekken met kunstmatige intelligentie of primitieve afbeeldingen waren, kon Cyan een revolutionaire stap voorwaarts zetten. In 1993 kwam er een avontuur uit dat al snel legendarisch werd.

Je navigeert door de gamewereld vanuit een first-person perspectief. Het is vereist om alle werelden te bezoeken die in het spel worden gepresenteerd. De beweging zelf wordt uitgevoerd met behulp van magische boeken. De mysterieuze sfeer van wat er gebeurde en de prachtige graphics in die tijd werden de standaard van het genre. De game kreeg verschillende vervolgen, remakes, drie boekincarnaties en zelfs twee strips.

De 7e gast - Zevende gast

Dompel jezelf onder in de sfeer van een mysterieus herenhuis, waarvan de eigenaar gasten heeft verzameld en heeft besloten een feest te geven. Jij bent dezelfde gast die te laat was voor de algemene vergadering en moet nu veel interessante puzzels doorstaan om de reden te ontdekken waarom de gastheer jullie allemaal bij elkaar heeft gebracht.

Het spel werd uitgebracht in hetzelfde jaar als het vorige product. De reis naar het landhuis werd al snel beroemd en trok een menigte fans aan die tot op de dag van vandaag vervolgen en toevoegingen aan de originele versie schrijven.

Blade runner

Een geheel originele zoektocht in drie dimensies gebaseerd op de beroemde film gebaseerd op het beroemde boek van Philip Dick. Opgemerkt moet worden dat de eerste editie van het spel op 4 (!) CD-schijven werd geplaatst en dat er constant herschikkingen van compacts in de drive nodig waren. De schoonheid van wat er gebeurt, een interessant plot en de uitwerking van details zijn zelfs nu al lang aan de monitor geketend.

In het verhaal ben je een detective die een misdaad onderzoekt die is ingegeven door het klonen van mensen. Degenen die zich het boek niet herinneren, hebben de film gezien, degenen die de film niet hebben gezien - kijk maar, maar lees het boek. Je hebt absoluut fantastische tools tot je beschikking. Achtervolgingen, vuurgevechten, seks, intriges, verraad - alles is hier.

Een klassieker voor altijd

Niemand beweert dat er tegenwoordig geen mooie speurtochten zijn. Ze hebben echter om één simpele reden de top niet gehaald - ze zijn niet beproefd. Een goede maatstaf voor kwaliteit is een test van jarenlange loyaliteit van de fangemeenschap. Daarom zullen tijdloze klassiekers altijd relevant zijn. Misschien worden de huidige voorbeelden van het quest-genre klassiekers, maar tot nu toe is dat niet het geval.

Aanbevolen: