Hoe Bereik Je Oblivion In Skyrim

Inhoudsopgave:

Hoe Bereik Je Oblivion In Skyrim
Hoe Bereik Je Oblivion In Skyrim

Video: Hoe Bereik Je Oblivion In Skyrim

Video: Hoe Bereik Je Oblivion In Skyrim
Video: MORROWIND vs OBLIVION vs SKYRIM - что ЛУЧШЕ? 2024, Maart
Anonim

Oblivion is een van de parallelle werelden die worden geregeerd door het Daedra-volk. Je kunt er binnen via de Oblivion Gate. De plot rond deze poort ontwikkelt zich in de vorige aflevering van The Elder Scrolls V: Skyrim - The Elder Scrolls IV: Oblivion. Zoals later bleek, was er in de wereld van de Skyrim-game ook een overgang naar de wereld van Oblivion, maar zo sluw verborgen dat niet elke speler het kan vinden.

Vuurpoort - de toegang tot de wereld van Oblivion
Vuurpoort - de toegang tot de wereld van Oblivion

instructies:

Stap 1

Om Oblivion in Skyrim te bereiken, moet je een lange reeks missies doorlopen. Ga om te beginnen naar een nabijgelegen herberg. Ga naar binnen en vind daar een personage genaamd Sam Geven. Praat met hem en neem een weddenschap aan wie wie zal drinken. Drink alcoholische dranken totdat je personage flauwvalt.

Stap 2

Je wordt wakker in de tempel op de locatie Markarth. Nadat je met de priesteres hebt gesproken, betaal je haar of overtuig je haar gewoon om je de weg te wijzen. Ga daarna naar de Rorikstead-locatie. Zoek het boerenpersonage Ennis in de buurt en praat met hem. Ga akkoord om de geit te vinden die de reus van hem heeft gestolen.

Stap 3

Zoek in de buurt in de bergen naar een geit en een reus. Ga man-tegen-man-gevechten met hem aan of schiet hem neer met een boog vanuit dekking. Praat na de dood van de reus met de geit, waarna deze de speler zal volgen. Breng de geit naar Ennis en neem een nieuwe taak van hem over om Isolde's schuld af te betalen.

Stap 4

Ga naar de Whiterun-locatie en zoek het personage Isolde. Nadat je met haar hebt gesproken, accepteer je de zoektocht om de verloren ring te vinden, en Isolde zal de speler naar een nieuwe locatie verplaatsen, de Witch's Mist Grove. Wanneer de heks Moira je daar ontmoet, versla haar dan in de strijd en neem haar van haar lichaam of steel stilletjes de isoldine ring.

Stap 5

Geef de ring terug aan de eigenaar, waarna ze de speler naar de Morvunskar-locatie zal verplaatsen. Ga door de ruïnes van het fort en vernietig de vijanden die het pad naar het portaal blokkeren. Nadat je het hebt bereikt, teleporteer je naar de Misty Grove-locatie.

Stap 6

Eenmaal in de Misty Grove, ga je over de brug en ga je naar de tafel. Bij hem in de buurt ontmoet je het al bekende personage Sam Geven. Praat tegen hem. Als resultaat van het gesprek leer je dat Sam Geven de prins van het Daedra-volk is en dat de plaats waar je bent een deel is van Oblivion, dat de Heights of Pleasure wordt genoemd. Accepteer de Rose of Sanguine van hem als een geschenk, waarna je automatisch teleporteert naar de taverne waar je dit personage voor het eerst ontmoette.

Aanbevolen: