Hoe Oblivion-plug-ins Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Oblivion-plug-ins Te Maken
Hoe Oblivion-plug-ins Te Maken

Video: Hoe Oblivion-plug-ins Te Maken

Video: Hoe Oblivion-plug-ins Te Maken
Video: Oblivion Mod Install Guide (2020) - MADE SIMPLE! 2024, April
Anonim

Oblivion-plug-ins zijn moeilijk te maken, gezien de specifieke kenmerken van het spel, maar als je enige theoretische kennis hebt, is het heel goed mogelijk om het serieus zelf te proberen. Houd er rekening mee dat je veel tijd nodig hebt om de relevante literatuur te bestuderen.

Hoe Oblivion-plug-ins te maken
Hoe Oblivion-plug-ins te maken

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - verschillende grafische editors.

instructies:

Stap 1

Download speciale literatuur over de ontwikkeling van Oblivion-plug-ins van internet, u kunt officiële informatiebronnen gebruiken en periodiek de inhoud van thematische forums bekijken.

Stap 2

Houd er rekening mee dat om extra materiaal voor het Oblivion-spel te maken, je vertrouwd moet raken met de basisprincipes van dit spel, niet alleen door het spel moet gaan, maar ook het softwaregedeelte van de vraag moet kennen. Je hebt ook vaardigheden in grafische editors nodig, omdat het ook belangrijk is om bij het ontwikkelen rekening te houden met de ontwerpcomponent.

Stap 3

Zorg ervoor dat je de juiste software hebt, aanbevelingen over dit onderdeel kun je vinden in literatuurbronnen, maar hier is het ook belangrijk om rekening te houden met de beoordelingen van andere ontwikkelaars die eerder met bepaalde editors hebben gewerkt.

Stap 4

In gevallen waarin je bepaalde problemen hebt met de ontwikkeling van plug-ins voor Oblivion, neem dan contact op met de gebruikers van de overeenkomstige bronnen die, net als jij, bezig zijn met het maken van extra materiaal voor dit spel. Houd er rekening mee dat dit vaak een nog handiger manier kan zijn dan te verwijzen naar officiële informatiebronnen, die u sowieso niet gemakkelijk zult kunnen verwerken.

Stap 5

Gebruik bij het kiezen van software voor het maken van plug-ins alleen gelicentieerde of gratis software. Download programma's alleen van de officiële websites van de ontwikkelaars om te voorkomen dat u Trojaanse paarden op uw computer installeert.

Stap 6

Gebruik bij het zoeken naar aanvullende materialen zoals texturen en paletten hiervoor speciaal ontworpen bronnen, vertrouw ook verschillende links naar het delen van bestanden niet als er geen positieve feedback is van andere gebruikers over het eerder gedownloade materiaal.

Aanbevolen: