Hoe Bereik Je Sovngarde In Skyrim

Inhoudsopgave:

Hoe Bereik Je Sovngarde In Skyrim
Hoe Bereik Je Sovngarde In Skyrim

Video: Hoe Bereik Je Sovngarde In Skyrim

Video: Hoe Bereik Je Sovngarde In Skyrim
Video: Sovngarde - Skyrim - Curating Curious Curiosities 2024, April
Anonim

Sovngarde in Skyrim vertegenwoordigt het hiernamaals van het Noordse volk. Er zijn hun altijd feestende goden en helden. Deze wereld doet nog het meest denken aan het Vikingwalhalla. De speler komt in de loop van het verhaal Sovngarde binnen en ontmoet daar veel interessante spelpersonages. Sovngarde is onder andere een aparte locatie die de speler graag wil verkennen.

Hoe bereik je Sovngarde in Skyrim
Hoe bereik je Sovngarde in Skyrim

instructies:

Stap 1

Om Sovngarde in Skyrim binnen te komen, start je het spel en ga je door het verhaal. Als je verschillende missies voltooit die naar het doel leiden, ontvangt je personage de roep van de draak en schreeuwt de Dragon Slayer als beloning.

Stap 2

Nadat je dit geschreeuw onder de knie hebt en de plot volgt, ga je naar de locatie Dragon's Reach om daar een val voor de draak Odawinga voor te bereiden. Zodra de draak verschijnt, lok je hem door Dragon's Call te roepen in de kamers van Dragon's Reach. Wanneer hij in de grote hal is, gebruik dan de Shout Dragon Slayer, en de kraag die aan het plafond hangt zal op de vijand vallen.

Stap 3

Nadat je de draak hebt gevangen, ga je een gesprek met hem aan. Overtuig Odawing om u van dienst te zijn en u te vertellen waar de ingang van Sovngarde is. Bevrijd daarna de draak en vraag hem om je te helpen naar Sovngarde te komen.

Stap 4

Nadat je met de hulp van een draak naar een nieuwe locatie bent verhuisd, vind je de Skuldafn-tempel. Vernietig zijn bewakers en ga naar binnen. Wanneer je bij de poort een puzzel met stenen tegenkomt, draai je de stenen met het bijbehorende patroon naar de plaatjes aan de muur en druk je op de hendel. Versla de spinnen achter de geopende deur en ga naar de volgende poort. Leg daar de stenen op volgorde: walvis - adelaar - slang en ga verder.

Stap 5

Bij de derde poort vernietig je de bewakers en zet je de stenen op volgorde: wolf - vlinder - draak. Ga er doorheen en ga naar het portaal. Nadat je de drakenpriester Nakrin hebt ontmoet, versla je hem, fouilleer je hem en pak je zijn staf en masker. Benader het portaal met de staf en het zal je personage naar Sovngarde verplaatsen.

Stap 6

Nadat je Sovngarde in het verhaal hebt bereikt, kan de speler deze wereld niet meer opnieuw betreden. Om terug te keren naar Sovngarde, drukt u op de tilde ("~")-toets om de console te openen en voert u de code "coc Sovngarde01" in. Gebruik deze code om alleen door het terrein van Sovngarde te gaan, anders sterft de speler op straat.

Stap 7

Om door de open ruimtes van Sovngarde te navigeren, voert u de code "coc Skuldafn01" in op de console. Eenmaal in de tempel spring je in het portaal en word je naar Sovngarde gebracht. Het zal niet mogelijk zijn om op dezelfde manier terug te keren. Om dit te doen, voert u "coc whiterun" in op de console, en u wordt teruggebracht naar waar u begon.

Aanbevolen: