Een Rapport Naar Statistieken Verzenden

Inhoudsopgave:

Een Rapport Naar Statistieken Verzenden
Een Rapport Naar Statistieken Verzenden

Video: Een Rapport Naar Statistieken Verzenden

Video: Een Rapport Naar Statistieken Verzenden
Video: Instructievideo stukken ontvangen en verzenden 2024, Maart
Anonim

De wetgeving van de Russische Federatie bepaalt dat organisaties verplichte informatie via internet aan statistische bureaus kunnen verstrekken. Om dit te doen, moet u speciale software en formulieren downloaden om in te vullen op de officiële website van statistieken.

Een rapport naar statistieken verzenden
Een rapport naar statistieken verzenden

Noodzakelijk

  • - browser;
  • - toegang tot internet;
  • - Persoonlijke computer.

instructies:

Stap 1

Ga naar de statistiekenwebsite. Selecteer uw territoriale autoriteit op de virtuele kaart onder aan de bronnenpagina. Klik op het menu-item "Statistische rapportage". Download het programma "Statistical Reporting Forms (company)" en de instructies daarvoor op de computer via de voorziene links. Installeer het programma "Statistical Reporting Forms (company)" volgens de bijgevoegde instructies. Lees de installatie-instructies aandachtig en volg alle punten. Probeer dergelijke software op de lokale systeemschijf van het persoonlijke systeem te installeren, zodat u in geval van onvoorziene omstandigheden alle gegevens kunt retourneren, samen met de voorbeelden.

Stap 2

Download xml-formulieren om statistieken in te vullen. Ga hiervoor naar het gedeelte "Formuliersjablonen" van de site en selecteer het vereiste formulier. Als u alle vormen van statistische rapportage nodig heeft, vindt u bovenaan de pagina een link naar hun hele archief. Plaats de gedownloade sjablonen in de C: Program FilesNIPIstatinformStatistical FormsStatistical FormsData. Voer het programma "Formulieren van statistische rapportage (onderneming)" uit en voer de gegevens in de formulieren in.

Stap 3

Stuur de ontvangen statistiekenbestanden naar de server. Ga hiervoor naar de sectie "Het voltooide bestand verzenden" in het "Secure Document Management System". Maakt u gebruik van een elektronische digitale handtekening (EDS), dan is de procedure afgerond.

Stap 4

Als u geen encryptie en EDS gebruikt, moet u contact opnemen met uw lokale statistiekbureau en een papieren versie van de verzonden gegevens met het zegel van de organisatie verstrekken. Neem voor meer informatie contact op met een vertegenwoordiger van een statisticus. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het verzenden van metingen naar statistieken niet moeilijk zal zijn. Het is echter vermeldenswaard dat u voor een betrouwbaardere werking kopieën van de gegevens moet maken en antivirussoftware moet gebruiken om alle informatie te beschermen.

Aanbevolen: