Hoe Zet Je Een Streepje?

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Een Streepje?
Hoe Zet Je Een Streepje?

Video: Hoe Zet Je Een Streepje?

Video: Hoe Zet Je Een Streepje?
Video: How To SLIT Eyebrows And Eyebrow Tutorial | Kayla Martinez 2024, April
Anonim

Bij het werken met documenten in een teksteditor rijst vaak de kwestie van koppeltekens en streepjes. Hoe kun je het streepje automatisch laten verschijnen waar je het nodig hebt? In de teksteditor Microsoft Office Word is deze functie geïmplementeerd, maar niet volledig. Soms moet u bij het maken van een lijst bijvoorbeeld koppeltekens omzetten in streepjes. En in Microsoft Office Word 2007 is deze functie volledig geïmplementeerd.

Hoe zet je een streepje?
Hoe zet je een streepje?

Noodzakelijk

Microsoft Office Word 2007-software

instructies:

Stap 1

Om een streepje in de tekst te laten verschijnen, moet er een spatie voor en na het streepje worden gelaten, het koppelteken op het streepje zal automatisch veranderen. Maar niet elke keer blijkt dat zo. Soms wordt het een schande om kostbare tijd te besteden aan zoiets, zoals het lijkt, een kleinigheid. Microsoft Office Word 2007 introduceert een oplossing voor de streepjesfunctie. Als u twee koppeltekens "-" achter elkaar plaatst, zal uw teksteditor deze koppeltekens automatisch veranderen in streepjes. Bovendien kunnen de streepjes verschillend zijn. Als u een spatie voor twee koppeltekens plaatst, verschijnt er een em-streepje in uw document. En de afwezigheid van een spatie voor twee koppeltekens geeft je een en-streepje.

Stap 2

Om deze modus in te schakelen, drukt u op de Microsoft Office-knop in het hoofdvenster van het programma. Klik vervolgens op de koppeling Word-opties.

Stap 3

Klik op "Spelling" - selecteer "AutoCorrectie-opties".

Stap 4

Ga naar het tabblad "AutoOpmaak terwijl u typt" - vink het vakje "koppeltekens (-) op streepjes (-)" aan.

Stap 5

Gebruik de knop AutoCorrectie-opties om het automatisch maken van streepjes volledig te annuleren.

Stap 6

Beweeg de muiscursor over streepjes of em-streepjes - nadat een kleine blauwe rechthoek verschijnt, wacht u tot er een bliksemschicht op deze rechthoek verschijnt.

Stap 7

Selecteer een van de acties die u wilt doen: "streepjes ongedaan maken" of "het automatisch maken van streepjes van koppeltekens ongedaan maken".

Aanbevolen: