E-mailmelding Uitschakelen

Inhoudsopgave:

E-mailmelding Uitschakelen
E-mailmelding Uitschakelen

Video: E-mailmelding Uitschakelen

Video: E-mailmelding Uitschakelen
Video: MS Outlook 2013 E-mail ontvangst melding (pop-up) uitschakelen 2024, April
Anonim

Briefmeldingen (e-mail) maken deel uit van de informatie die Microsoft Office Outlook weergeeft als bureaubladwaarschuwingen. Naast notificaties over inkomende post is het ook gebruikelijk om gegevens van vergaderverzoeken en opdrachten als notificaties op te nemen.

E-mailmelding uitschakelen
E-mailmelding uitschakelen

Noodzakelijk

Microsoft Office Outlook 2007

instructies:

Stap 1

Voer de Outlook Office-toepassing uit die is opgenomen in het Microsoft Office-pakket en open het menu "Service" in het bovenste paneel van het programmavenster om het uitschakelen van meldingen uit te voeren, waaronder meldingen over inkomende e-mail.

Stap 2

Geef het item "Opties" op en ga naar het tabblad "Instellingen" van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 3

Selecteer "E-mailopties" en ga naar het knooppunt "Geavanceerde opties".

Stap 4

Schakel het selectievakje uit naast "Bureaubladmelding weergeven voor nieuwe e-mails (standaard alleen voor Postvak IN)" in het gedeelte "Wanneer een bericht wordt ontvangen in het Postvak IN" en selecteer de gewenste opties in het "Enveloppictogram weergeven in het systeemvak" "Pieptoon" en "De weergave van de aanwijzer tijdelijk wijzigen."

Stap 5

Wacht tot de melding van inkomende e-mails verschijnt en open het contextmenu van het bericht door op de pijl-omlaag te klikken om als alternatief meldingen voor nieuwe berichten in de Inbox uit te schakelen.

Stap 6

Selecteer het item "Bureaubladmelding van nieuwe berichten uitschakelen" om de bewerking te voltooien.

Stap 7

Ga terug naar het menu Extra in de bovenste werkbalk van het Microsoft Outlook-venster om de functie voor nieuwe e-mailmeldingen op het bureaublad te herstellen en ga naar Opties.

Stap 8

Ga naar het tabblad Instellingen van het dialoogvenster dat wordt geopend en selecteer het gedeelte E-mailinstellingen.

Stap 9

Vouw de link Geavanceerde opties uit en pas het selectievakje naast Bureaubladmeldingen voor nieuwe e-mails weergeven (standaard alleen inbox) toe onder Wanneer een bericht in Inbox binnenkomt.

Aanbevolen: