Hoe De Bannercode Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Bannercode Te Achterhalen?
Hoe De Bannercode Te Achterhalen?

Video: Hoe De Bannercode Te Achterhalen?

Video: Hoe De Bannercode Te Achterhalen?
Video: Hoe is de maan ontstaan? | DE MAAN 2024, Maart
Anonim

Computervirussen bederven het leven van veel nalatige pc-gebruikers. De meeste virussoftware kan geen schade toebrengen aan uw computer of besturingssysteem. Velen van hen zijn uitsluitend geschreven om toegang te krijgen tot bepaalde bestanden. Maar er is ook een soort virussen: banners die de toegang tot het systeem volledig blokkeren.

Hoe de bannercode te achterhalen?
Hoe de bannercode te achterhalen?

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste en snelste manier om van de banner af te komen, is door de vereiste code in te voeren. Wat er ook in de tekst van de banner staat, u mag in geen geval geld naar de rekening van de aanvallers sturen. Deze actie zal geen resultaat opleveren. Het idee alleen al dat de terminal na het overboeken van geld naar een mobiele telefoon een code op een cheque zal uitgeven, lijkt absurd.

Stap 2

Momenteel bieden twee antivirusleveranciers gratis bannerontgrendelcodes aan. Zoek een computer met internettoegang. Ga naar de officiële website van Dr. Web. Om naar de pagina voor het ontvangen van de code te gaan, typt u in de adresbalk https://www.drweb.com/unlocker/index/. Er zijn drie opties om de code te ontvangen: voer de bannertekst in, het telefoonnummer waarnaar u wordt aangeboden om geld te verzenden, of kies "uw" banner tussen de kant-en-klare afbeeldingen

Stap 3

Als u de vereiste code niet kunt vinden op de Dr. Web-antiviruswebsite, volg dan deze link https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker. Dit is de site van de Kaspersky antivirus. Voer uw telefoonnummer in en klik op Ontgrendelcode ophalen.

Aanbevolen: