Animatie Invoegen In Een Letter

Inhoudsopgave:

Animatie Invoegen In Een Letter
Animatie Invoegen In Een Letter

Video: Animatie Invoegen In Een Letter

Video: Animatie Invoegen In Een Letter
Video: Letter animatie Kleurbekennen 2024, April
Anonim

E-mails zijn een handig communicatiemiddel. Hun populariteit is niet afgenomen, en grotendeels te danken aan allerlei manieren om de tekst te schrijven. U kunt bijvoorbeeld een of meer geanimeerde afbeeldingen aan een e-mail toevoegen om deze kleurrijker en unieker te maken.

Animatie invoegen in een letter
Animatie invoegen in een letter

instructies:

Stap 1

Kies een geschikte animatie op internet of maak er zelf een..

Stap 2

Log in op uw e-mailbox met uw gebruikersnaam en wachtwoord en kies ervoor om een nieuw bericht aan te maken. Voeg een animatie in GIF-formaat toe door op de bijbehorende link op de werkbalk te klikken. Als u een afbeelding van een andere site wilt toevoegen, kopieert u de bijbehorende link of code naar de hoofdtekst van de brief, nadat u eerder bent overgeschakeld naar de HTML-bewerkingsmodus. Als u wilt testen hoe de afbeelding eruitziet in de e-mail, kunt u deze eerst naar uzelf e-mailen.

Stap 3

Houd er rekening mee dat sommige e-mailprogramma's en -services het verzenden van animaties niet ondersteunen. In dit geval zal de ontvanger in de brief alleen een link naar de afbeelding kunnen zien, die hij op een aparte pagina van de browser kan openen. Als u de ansichtkaart als apart bestand heeft bijgevoegd, moet u deze na ontvangst naar uw computer downloaden. Het is beter om deze methode voor het toevoegen van animatie niet te gebruiken als de ontvanger meestal een mobiele telefoon gebruikt om brieven te lezen.

Aanbevolen: