Animatie Invoegen In Een Bericht

Inhoudsopgave:

Animatie Invoegen In Een Bericht
Animatie Invoegen In Een Bericht

Video: Animatie Invoegen In Een Bericht

Video: Animatie Invoegen In Een Bericht
Video: PowerPoint 2016: Animatie aan afbeelding toevoegen 2024, Mei
Anonim

Niet elke internetbron ondersteunt het invoegen van geanimeerde afbeeldingen in privéberichten en openbare berichten. Veel van hen ondersteunen echter het weergeven van afbeeldingen die zijn geüpload naar servers van derden met behulp van bepaalde tags.

Animatie invoegen in een bericht
Animatie invoegen in een bericht

Noodzakelijk

  • - browser;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Als u een geanimeerde afbeelding wilt invoegen in een bericht op het sociale netwerk Vkontakte, voegt u deze eerst toe aan de lijst met uw bestanden. Om dit te doen, vink je in de instellingen het vakje aan dat je het menu-item "Documenten" hebt en ga er vervolgens naartoe via de link die aan de linkerkant verschijnt.

Stap 2

Open het venster voor het invoeren van berichten. Vul de gewenste tekst in, klik in de rechter benedenhoek van het drop-down menu op "Toevoegen" en selecteer het invoegdocument. Selecteer een animatie in de lijst met bestanden die wordt geopend en stuur een bericht. Het toevoegen van berichten in gif-formaat wordt niet direct ondersteund door deze bron.

Stap 3

Gebruik ook een alternatieve methode - kopieer gewoon de link naar de afbeelding met behulp van het rechtsklikmenu. Druk vervolgens in het geopende berichtbewerkingsvenster op de sneltoets Ctrl + V.

Stap 4

Als u een geanimeerde afbeelding in een van de forums wilt invoegen, upload deze dan naar een van de internetbronnen. Kopieer de link ernaar, plak deze in de berichteditor, selecteer de linktekst en klik op de tag. Kopieer de link ernaar, plak deze in de berichteditor, selecteer de linktekst en klik op de tag boven de img bovenaan.

Stap 5

Zorg ervoor dat u deze zowel aan het begin als aan het einde van de animatie-URL opneemt. In dit geval wordt het aan de gebruiker getoond in de vorm van een afbeelding, en niet als een link, zoals bij een normale kopie van het adres.

Stap 6

Als een bron het laden van gif-bestanden niet ondersteunt, probeer dan deze beperking te omzeilen. Schakel de extensieweergave in voor de geregistreerde bestandstypen in de mapweergave-instelling en pas de wijziging toe. Selecteer de opdracht hernoemen

Aanbevolen: