Een Schijfkopie Openen In Nero

Inhoudsopgave:

Een Schijfkopie Openen In Nero
Een Schijfkopie Openen In Nero

Video: Een Schijfkopie Openen In Nero

Video: Een Schijfkopie Openen In Nero
Video: How to open a folder in the Terminal, Mac OS X 2024, April
Anonim

Om met virtuele schijven te werken, worden meestal DAEMON Tools of Alcohol-programma's gebruikt. Maar hoe krijg je toegang tot de inhoud van een virtuele schijf als deze programma's niet beschikbaar zijn? Als alternatief kunt u het Nero-programma gebruiken. Er zijn bepaalde kenmerken van het werk van dit programma met virtuele schijven.

Een schijfkopie openen in Nero
Een schijfkopie openen in Nero

Noodzakelijk

  • - Nero-programma;
  • - lege schijf.

instructies:

Stap 1

Om te kunnen werken, moet u een volledige versie van het Nero-programma hebben met alle componenten. Het is raadzaam om een van de meest recente versies van het programma te gebruiken. Voer de applicatie uit. Klik na het starten op het pijltje rechts. Selecteer vervolgens onder Toepassingen Nero ImageDrive. Ga akkoord om het onderdeel te activeren door op "Ja" te klikken. Vink vervolgens het vakje aan naast de regel "Allow drive". U kunt indien nodig twee virtuele schijven maken.

Stap 2

Ga dan naar het tabblad "Eerste schijf". Klik op de bladerknop in de rechterbovenhoek en geef het pad naar de schijfkopie op. Selecteer deze schijf met de linkermuisknop. Klik vervolgens onderaan het bladervenster op "Openen". Na een paar seconden verschijnt het bericht "Image geïnstalleerd" in het programmavenster. Als u een schijfkopie van een virtuele schijf wilt extraheren, gaat u naar het tabblad Eerste schijf en klikt u op Uitwerpen. De virtuele schijf wordt dan ontkoppeld en u kunt in plaats daarvan een andere afbeelding koppelen.

Stap 3

Indien nodig kunt u met het Nero-programma de inhoud van de afbeelding op een gewone schijf branden. Selecteer hiervoor Nero Express onder Toepassingen. Selecteer vervolgens het gedeelte "Afbeelding, project" en vervolgens - "Schijfkopie". Geef het pad op naar de schijfkopie die moet worden gebrand. Selecteer het met de linkermuisklik. Klik vervolgens onderaan het bladervenster op "Openen".

Stap 4

Plaats een lege schijf in het optische station van uw computer. Als u een afbeelding in meerdere exemplaren moet opnemen, voert u het vereiste aantal exemplaren in de regel "Aantal exemplaren" in. Vink ook het vakje aan naast "Gegevens controleren na opname" en klik op "Opnemen". Wacht tot de procedure voor het branden van afbeeldingen is voltooid. Als u klaar bent, verwijdert u de opgenomen schijf uit de lade van het optische station. Als u ervoor hebt gekozen om de media in meerdere exemplaren te branden, plaatst u na het verwijderen van de eerste de volgende lege schijf.

Aanbevolen: