Een Schijfkopie Openen

Inhoudsopgave:

Een Schijfkopie Openen
Een Schijfkopie Openen

Video: Een Schijfkopie Openen

Video: Een Schijfkopie Openen
Video: ((РЕШЕНО)) "приложение повреждено и не может быть открыто" только 2 шага, чтобы открыть приложения 2024, Mei
Anonim

Een compact disc is een handig opslagmedium, maar niet het meest duurzame en duurzame. Daarom is het populair geworden om virtuele schijfkopieën te maken en deze op uw computer op te slaan. Hierdoor kunt u, zelfs als u de schijf niet bij de hand heeft, altijd een kopie gebruiken. Daarom is het tegenwoordig gemakkelijk om zo'n virtuele schijfkopie op het netwerk te vinden. Maar niet iedereen weet hoe ze te openen.

Virtuele kopieën van schijven dragen bij aan de levensduur van de originele cd's
Virtuele kopieën van schijven dragen bij aan de levensduur van de originele cd's

Noodzakelijk

  • 1. Het Daemon Tools-programma.
  • 2. Virtuele schijfkopie.

instructies:

Stap 1

Om een schijfkopie te openen, zijn er veel verschillende programma's. De meest populaire onder hen is het shareware-programma Daemon Tools. Het heeft een eenvoudige interface en als u de professionele versie niet wilt, hoeft u er niet voor te betalen. Dus download en installeer het eerst.

Stap 2

Als de virtuele schijf na de installatie niet automatisch is gemaakt, of als u er nog een wilt toevoegen, klikt u met de rechtermuisknop op het programmapictogram in de rechterbenedenhoek van het bureaublad. Selecteer in het menu dat verschijnt "Virtuele schijven" en vervolgens het item "Virtuele SCSI-schijf toevoegen". Wacht even, na een minuut wordt de schijf automatisch aangemaakt door het programma

Stap 3

Selecteer vervolgens de gewenste virtuele schijf en klik op de knop "Afbeelding monteren". Daarna verschijnt een zoekvenster waarin u het pad naar de virtuele schijfkopie moet specificeren. Zodra u de afbeelding hebt gevonden, selecteert u deze en klikt u op de knop "Openen". De afbeelding wordt gekoppeld aan een virtuele schijf.

Aanbevolen: