Een Jar-archief Uitpakken

Inhoudsopgave:

Een Jar-archief Uitpakken
Een Jar-archief Uitpakken

Video: Een Jar-archief Uitpakken

Video: En weer uitpakken... | Chateau Meiland 2022, December
Anonim

JAR-bestanden zijn meestal verpakt in het RAR-formaat, zodat ze kunnen worden gedecomprimeerd met algemene archiveringstoepassingen zoals WinRAR. WinRAR is een veelzijdige tool die de meeste bekende archieven kan openen, inclusief JAR's.

Een jar-archief uitpakken
Een jar-archief uitpakken

Het is nodig

WinRAR-programma

instructies:

Stap 1

Om JAR-bestanden uit te pakken, kunt u verschillende methoden gebruiken, waaronder het installeren van het WinRAR-archiveringsprogramma op uw computer. Het kan gemakkelijk van internet worden gedownload, aangezien het vrij beschikbaar is.

Stap 2

De eerste manier. Maak een map waarin u de inhoud van het JAR-bestand wilt uitpakken. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het JAR-bestand dat u wilt uitpakken en selecteer de functie "Openen met" en vervolgens in de lijst met programma's die verschijnt - WinRAR.

Stap 3

Nadat u het JAR-bestand met WinRAR hebt geopend, ziet u een lijst met alle objecten. Om uit te pakken, selecteert u alle bestanden die verschijnen en sleept u ze gewoon naar de map die u eerder hebt gemaakt.

Stap 4

Tweede manier. Klik met de rechtermuisknop op het JAR-bestand en selecteer Eigenschappen. In het venster dat verschijnt, klik je met de linkermuisknop op "Wijzigen" en selecteer je WinRAR als een programma om te openen.

Stap 5

Vink het vakje aan naast "Gebruiken voor alle bestanden van dit type" en klik op OK. Na het voltooien van al deze bewerkingen, opent u eenvoudig het vereiste JAR-bestand en unzip het.

Stap 6

Als u de tweede methode gebruikt om het JAR-bestand uit te pakken, wordt het proces de volgende keer dat u het nodig hebt nog eenvoudiger. Om dit te doen, hoeft u alleen maar met de rechtermuisknop op het vereiste JAR-bestand te klikken en "Bestanden uitpakken" te selecteren in de functies. Daarna verschijnt het venster "Extractiepad en parameters" op het scherm, waar u voor het uitpakken alleen de gewenste map hoeft te selecteren en op OK te klikken.

Stap 7

Als alternatief kunt u het JAR-bestand uitpakken door de extensie te wijzigen. Klik hiervoor op "Start" - "Configuratiescherm" - "Mapopties" - "Bekijken" - "Extensie verbergen voor geregistreerde bestandstypen" (vink het vakje uit) - "OK". Wijzig daarna de extensie van het vereiste bestand van JAR in RAR en open het. Vervolgens moet u het bestand uitpakken met een van de bovenstaande methoden.

Populair per onderwerp