Hoe De Juiste Map Te Vinden In

Inhoudsopgave:

Hoe De Juiste Map Te Vinden In
Hoe De Juiste Map Te Vinden In

Video: Hoe De Juiste Map Te Vinden In

Video: Hoe De Juiste Map Te Vinden In
Video: #7 First EAGLE Schematic 2024, Maart
Anonim

De noodzaak om een map te vinden ontstaat niet alleen wanneer bestanden ongeordend zijn en door de gebruiker willekeurig op verschillende lokale schijven worden opgeslagen. Mappen kunnen verloren gaan, zelfs wanneer bestanden op uw computer zijn geordend. Er zijn verschillende manieren om de mappen te vinden die u nodig hebt.

Hoe de juiste map te vinden
Hoe de juiste map te vinden

instructies:

Stap 1

Als alle mappen op uw computer in bepaalde categorieën zijn gesorteerd (bijvoorbeeld "Documenten", "Games", "Grafiek", "Muziek" enzovoort), is het niet zo moeilijk om de gewenste map te vinden, het is voldoende om de logica in te roepen voor hulp. Maar zelfs met een strikte organisatie van bestanden is de gebruiker niet immuun voor fouten.

Stap 2

Als u zich herinnert op welke van de lokale schijven u de gewenste map hebt opgeslagen, opent u deze schijf via het "Desktop"-item "Deze computer". Klik op de knop Zoeken op de werkbalk. Als u deze knop niet ziet, pas dan de weergave ervan aan. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de menubalk en plaats een markering in het vervolgkeuzemenu tegenover het item "Gewone knoppen".

Stap 3

Het linkerdeel van het venster zal van uiterlijk veranderen, in plaats van informatie en typische taken zal er nu een zoekvenster zijn. Typ de naam van de gewenste map in het veld "Deel van de bestandsnaam of de hele bestandsnaam". Klik op de knop "Meer opties" en plaats een markering in het veld tegenover het item "Zoeken in verborgen bestanden en mappen" (als uw map "onzichtbaar" is). Vink ook het vakje "Submappen bekijken" aan. Klik op de knop "Zoeken" en wacht tot er een lijst met overeenkomsten is gegenereerd door uw verzoek.

Stap 4

Als u niet meer weet in welke map de map zich bevindt, klikt u op de knop met de pijl in de groep "Zoeken in" en selecteert u alle schijven op uw computer uit de vervolgkeuzelijst. In dit geval kunt u het zoekvak ook oproepen via het menu "Start". Nadat je hebt aangegeven waar je precies moet zoeken naar de map die je nodig hebt, klik je op de knop "Zoeken".

Stap 5

Als u de naam van de map niet meer weet, geeft u andere zoekparameters op. Zoek bijvoorbeeld naar een map op de datum waarop deze voor het laatst is gewijzigd of op de grootte. Gebruik de extra knoppen op de zoekbalk om deze filters te configureren. Als je de naam van de map niet meer weet, maar de naam van een bestand erin, zoek dit bestand dan op in de zoekmachine en ga dan een niveau omhoog.

Aanbevolen: