Het Creative-stuurprogramma Verwijderen

Inhoudsopgave:

Het Creative-stuurprogramma Verwijderen
Het Creative-stuurprogramma Verwijderen

Video: Het Creative-stuurprogramma Verwijderen

Video: Het Creative-stuurprogramma Verwijderen
Video: Hoe programma's te verwijderen op Mac | Applicatie permanent verwijderen op Mac 2024, April
Anonim

Creative is een geluidsdriver. Als uw geluid niet meer correct wordt afgespeeld, kunt u dit probleem oplossen door Creative te verwijderen en opnieuw te installeren. Het kan ook nodig zijn om deze te verwijderen als u de geluidskaart gaat vervangen. Aangezien elk model geluidskaarten zijn eigen stuurprogrammaversies heeft, moeten dienovereenkomstig diegene die op het vorige model zijn geïnstalleerd, worden verwijderd. Pas dan kun je een nieuwe geluidskaart installeren.

Het Creative-stuurprogramma verwijderen
Het Creative-stuurprogramma verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het Revo Uninstaller-programma.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om dit stuurprogramma te verwijderen. De eerste methode is het verwijderen met behulp van standaardtools voor het besturingssysteem. Klik op de knop "Start" en ga naar het "Configuratiescherm", waar u het onderdeel "Programma's toevoegen of verwijderen" moet vinden. Maak het open. Zoek nu Creative in de lijst met geïnstalleerde programma's. De driver mag Creative sound of live heten, maar het woord Creative moet aanwezig zijn. Selecteer nu voor dit stuurprogramma de functie "Verwijderen". Gebruik de "Wizard", voltooi de verwijderingsbewerking en start de computer opnieuw op. Nadat de pc opnieuw is opgestart, kan er een melding verschijnen dat er geen audiohardware is geïnstalleerd en dat het afspelen van audio niet mogelijk is.

Stap 2

Aangezien dit stuurprogramma als aparte audiosoftware is geïnstalleerd, kunt u het ook met een speciaal programma verwijderen. De voordelen van het de-installeren met behulp van het programma: ten eerste, het volledig verwijderen van alle componenten die mogelijk achterblijven na de gebruikelijke de-installatie, en ten tweede is het het opschonen van het register, dat kan worden gedaan tijdens het de-installatieproces. Download de Revo Uninstaller (volledig gratis) van internet en installeer deze op uw computer.

Stap 3

Voer het programma uit. Zoek het stuurprogramma in het venster dat verschijnt. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Verwijderen". Het venster Modi verwijderen verschijnt. Vink "Medium" aan en ga verder. Het proces van het verwijderen van het stuurprogramma zal beginnen. Wacht tot het venster "Registratiegegevens gevonden" verschijnt. Klik in dit venster op de opdracht "Alles selecteren" en vervolgens - "Verwijderen". Volgen. Het volgende venster heet Forgotten Files. Herhaal de procedure die u in het vorige venster deed en ga verder. Er verschijnt een laatste venster met een melding over de succesvolle verwijdering. Sluit dit venster en start uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: