Een Geluidsstuurprogramma Vinden

Inhoudsopgave:

Een Geluidsstuurprogramma Vinden
Een Geluidsstuurprogramma Vinden

Video: Een Geluidsstuurprogramma Vinden

Video: Een Geluidsstuurprogramma Vinden
Video: CYMATICS: Science Vs. Music - Nigel Stanford 2024, April
Anonim

Als u, in plaats van de gebruikelijke begroetingsmelodie tijdens het opstarten van de computer, stilte hoort terwijl de luidsprekers zijn ingeschakeld en in goede staat zijn, dan is een van de mogelijke redenen voor uw problemen een probleem met de geluidsdriver. Om deze fout te verhelpen, moet u mogelijk de software van uw audioapparaat opnieuw installeren. Dit is waar de vraag rijst: hoe weet je eigenlijk welke geluidsdriver nodig is voor de juiste werking van je computer? Dit kan op verschillende manieren.

Een geluidsstuurprogramma vinden
Een geluidsstuurprogramma vinden

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Als u niet de eigenaar bent van het Everest-programma, zorg er dan voor dat u het downloadt. Het programma is shareware, heeft een Russisch-talige interface en is heel gemakkelijk te gebruiken. Met dit programma kunt u gemakkelijk bijna alles over uw computer leren.

Stap 2

Start eerst Everest. Selecteer nu het menu-item - "apparaten" in het verschenen venster van het programma. Verder achtereenvolgens: "Windows-apparaten" - "Geluids-, video- en spelapparaten". In de vervolgkeuzelijst ziet u de naam van de geluidskaart. Hoogstwaarschijnlijk zal het Realtek zijn. Door op de naam te klikken, ziet u onderaan het venster alle informatie waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 3

Een andere manier. Ga naar het startmenu. Zoek daar het pictogram "Deze computer" en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het venster dat verschijnt "Apparaatbeheer". Open in Apparaatbeheer Besturingen voor geluid, video en games. In de lijst die verschijnt, kun je de naam van de geluidskaart lezen. Dubbelklik erop met de linkermuisknop. Er wordt een nieuw venster geopend. Selecteer het tabblad "Stuurprogramma". Nu zie je alle informatie die je nodig hebt.

Aanbevolen: