Hoe Verwijderd Van De Harde Schijf Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderd Van De Harde Schijf Te Herstellen
Hoe Verwijderd Van De Harde Schijf Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderd Van De Harde Schijf Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderd Van De Harde Schijf Te Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Bestanden die van harde schijven zijn verwijderd, zijn niet langer beschikbaar voor gebruikers. Maar dit betekent niet dat er geen fysieke informatie op de schijf staat. Volledige verwijdering van bestanden vindt pas plaats na het overschrijven van bepaalde sectoren van de harde schijf.

Hoe verwijderd van de harde schijf te herstellen
Hoe verwijderd van de harde schijf te herstellen

Noodzakelijk

Gemakkelijk herstellen

instructies:

Stap 1

Vanwege deze eigenschap van harde schijven is de kans groot dat de benodigde informatie wordt hersteld. Uiteraard moet deze procedure onmiddellijk worden gestart na het verwijderen van belangrijke bestanden. Download Easy Recovery en installeer het.

Stap 2

Het is belangrijk op te merken dat bij het verwijderen van bestanden van de systeempartitie van de harde schijf, het het meest redelijk is om een andere pc te gebruiken voor gegevensherstel. Dit voorkomt dat ze worden overschreven terwijl het besturingssysteem actief is. Voer eenvoudig herstel uit. Selecteer in het startmenu van het programma het item "Gegevensherstel".

Stap 3

Nadat u naar het volgende werkvenster bent gegaan, selecteert u het type herstel "Verwijderde bestanden". Opgemerkt moet worden dat als bestanden verloren zijn gegaan als gevolg van het formatteren van partities, u een andere versie van de werking van het programma moet specificeren.

Stap 4

Selecteer in het nieuwe menu met de linkermuisknop de lokale schijf waarvan de bestanden zijn verwijderd. Activeer een diepgaande schijfscan door het vakje naast het bijbehorende item aan te vinken.

Stap 5

Selecteer de bestandstypen die u wilt zoeken uit de beschikbare sjablonen. Als u het veld "Filter" niet invult, zal het programma veel meer tijd besteden aan het analyseren van de sectie. Het is belangrijk om te begrijpen dat sommige soorten bestanden relatief moeilijk te herstellen zijn.

Stap 6

Klik op de knop Scannen. Het analyseproces voor een opgegeven partitie is afhankelijk van de grootte en de algehele computerprestaties. Wacht tot de lijst met gevonden bestanden wordt verstrekt.

Stap 7

Markeer de vereiste informatie met de selectievakjes. Klik op de knop Opslaan. Selecteer een locatie om de herstelde bestanden op te slaan. Houd er rekening mee dat u hiervoor de gescande harde schijfpartitie niet kunt gebruiken.

Stap 8

Het proces van het opslaan van de gevonden informatie zal niet veel tijd in beslag nemen. Controleer na voltooiing de herstelde bestanden door ze een voor een te openen.

Aanbevolen: