Hoe Een Pc Te Bouwen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pc Te Bouwen
Hoe Een Pc Te Bouwen

Video: Hoe Een Pc Te Bouwen

Video: Hoe Een Pc Te Bouwen
Video: Wat heb ik nodig om mijn PC te bouwen? 2024, April
Anonim

Veel gebruikers zijn gestopt met het najagen van de steeds groter wordende eisen van computerspellen en tegenwoordig gebruiken ze computers, die enkele jaren geleden als de nieuwste technologie werden beschouwd, zoals een grote mediaspeler om films te kijken en naar muziek op internet te luisteren. Maar alle dingen raken verouderd, microschakelingen branden door en breken, en daarom is een situatie niet uitgesloten dat u na een tijdje, om de computer nieuw leven in te blazen, alle componenten met uw eigen handen moet uitzoeken en misschien moet monteren de pc zelf "from scratch".

Veel gebruikers gebruiken tegenwoordig computers die een paar jaar geleden als state-of-the-art werden beschouwd
Veel gebruikers gebruiken tegenwoordig computers die een paar jaar geleden als state-of-the-art werden beschouwd

Noodzakelijk

Kruiskopschroevendraaier, thermisch vet

instructies:

Stap 1

Om uw pc in elkaar te zetten, bereidt u een kleine kruiskopschroevendraaier en koelpasta voor. Plaats het moederbord op een vlak, horizontaal oppervlak. Installeer de processor erop en let op de correspondentie van de pinnen en slotsockets. Knijp er van bovenaf een kleine druppel koelpasta op. Verspreid ook het koelvet op de bodem van het koellichaam en zet de koeler vervolgens vast met speciale clips of sloten.

Stap 2

Plaats de gemonteerde onderdelen in de systeemeenheid. Installeer RAM en videokaart. Sluit de draden van de voeding aan op het moederbord en vergeet niet de voeding op de koeler aan te sluiten. Nadat u de draden van de systeemluidspreker en van de "Power" -knop op de behuizing met de beoogde contacten van het moederbord hebt aangesloten, zet u de computer aan. Als u een korte piep hoort en het begin van het laden op het beeldscherm ziet, betekent dit dat alles correct is gemonteerd en dat de componenten niet met elkaar in conflict zijn.

Stap 3

Installeer in de systeemeenheid en sluit met speciale kabels IDE- of SATA-harde schijven aan, evenals cd- en andere soorten opslagstations. Plaats andere componenten gelijkmatig op het moederbord: netwerkkaart, geluidskaart, RAID-controller, enz. Sluit de stroom aan op alle accessoires en zet de computer aan. Als alle harde schijven correct zijn geïdentificeerd en de download is onderbroken vanwege het ontbreken van een besturingssysteem, kunt u beginnen met de installatie ervan.

Stap 4

Om het besturingssysteem te installeren, raden we aan om kant-en-klare assemblages te gebruiken met vooraf geïnstalleerde stuurprogrammapakketten en sets van de meest voorkomende programma's. Zo bespaart u aanzienlijk tijd bij het instellen van uw computer.

Aanbevolen: