Hoe Schijven Te Snijden?

Inhoudsopgave:

Hoe Schijven Te Snijden?
Hoe Schijven Te Snijden?

Video: Hoe Schijven Te Snijden?

Video: Hoe Schijven Te Snijden?
Video: Hoe werkt een haakse slijper? 2024, Mei
Anonim

Moet je een game naar een vriend gooien en de flashdrive is klein of ontbreekt helemaal? U zult een schijf moeten branden (knippen) of zelfs meerdere schijven, als één niet genoeg is. De standaard tools van het besturingssysteem zijn bijna altijd onvoldoende voor een dergelijke taak. Er is een speciaal programma nodig, en het handigst, snelst en, indien mogelijk, gratis.

Hoe schijven te snijden?
Hoe schijven te snijden?

Noodzakelijk

  • • Internettoegang (om het snijprogramma te downloaden) / Schijf met het programma-installatiebestand;
  • • Beheerdersrechten (voor de meeste besturingssystemen);
  • • Diskdrive met schrijffunctie (-RW);
  • • Lege schijf.

instructies:

Stap 1

Eerst moet je een programma installeren waarmee je naar schijf gaat schrijven.

Laten we, om niet in detail meerdere snijprogramma's tegelijk te beschouwen, bijvoorbeeld een programma nemen dat iedereen aankan en dat de meeste functies voor het doorslijpen van schijven kan uitvoeren.

BurnAwareFree kan bijna alles opnemen. Van eenvoudige data-cd's tot volledige ISO-images en het branden van Blu-ray-schijven. Het opnameproces zelf zal voor elke gebruiker zeer duidelijk zijn.

Het is dit programma dat we verder zullen bekijken.

Download en installeer:

Stap 2

Plaats een lege cd / dvd / blue-ray-schijf in het station.

Stap 3

We starten het geïnstalleerde programma. Er wordt een venster geopend met opties voor wat het programma kan opnemen (zie afbeelding). U hoeft alleen maar met de linkermuisknop (hierna LMB) op het gewenste pictogram te klikken.

Stap 4

Er wordt een venster geopend waarin u de mappen / bestanden voor opname kunt verplaatsen. Het programma schrijft zelf waar je moet klikken om bestanden toe te voegen (1 per afbeelding). Maar daarvoor moet je de schijf selecteren (2 per afbeelding).

Stap 5

Selecteer vervolgens het type schijf dat in het station is geplaatst (3 in de afbeelding van stap 4).

Stap 6

Nu kunt u beginnen met het toevoegen van bestanden en mappen. LMB klik op het opschrift "Klik hier om bestanden toe te voegen" (1 op de afbeelding van stap 4), selecteer de bestanden (je kunt de bestanden ook gewoon naar het venster slepen).

Stap 7

Voer de naam van de schijf in (4 op de afbeelding van stap 4).

Stap 8

Selecteer de opnamesnelheid (5 per afbeelding van stap 4).

Stap 9

Alles is klaar, druk op de grote rode knop (6 op de afbeelding van stap 4) - de opname is gestart. Wanneer de opname is voltooid, wordt de drive geopend en zal het programma u informeren over de resultaten van zijn werk.

Nu hoeft u alleen maar de schijf opnieuw te plaatsen en in de praktijk te controleren hoe succesvol het programma en uw diskettestation hun taken hebben uitgevoerd.

Andere programma's gebruiken voor het doorslijpen van schijven - naar analogie met deze.

Aanbevolen: