Hoe Een Afbeelding In Dt . Te Mounten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Afbeelding In Dt . Te Mounten
Hoe Een Afbeelding In Dt . Te Mounten

Video: Hoe Een Afbeelding In Dt . Te Mounten

Video: Hoe Een Afbeelding In Dt . Te Mounten
Video: Na het leren van dit geheim, zul je nooit meer een uitgebrande gloeilamp weggooien!!! 2024, Mei
Anonim

Een schijfkopie bevat alle gegevens die op een gewone cd of dvd te vinden zijn. Als u een geschikt apparaat nodig hebt om een cd te lezen, moet er een virtuele schijf worden gemaakt voor de virtuele schijf. U kunt in een paar stappen een schijfkopie koppelen aan een virtuele schijf in Daemon Tools Pro.

Hoe een afbeelding in dt. te mounten
Hoe een afbeelding in dt. te mounten

instructies:

Stap 1

Start de Daemon Tools Pro-toepassing. Schakel onder in het programmavenster naar het tabblad van het overzicht van virtuele schijven - Virtuele cd-/dvd-apparaten. Het paneel bevindt zich helemaal onderaan of net boven de tuimelschakelaars. Selecteer in de bovenste menubalk het gedeelte "Extra" en roep de opdracht "Virtuele IDE-schijf toevoegen" aan. Deze opdracht kan ook worden opgeroepen in het vervolgkeuzemenu door met de rechtermuisknop te klikken in een vrij gebied in het veld Virtuele cd-/dvd-apparaten. Als het programmavenster is geconfigureerd om het basispaneel weer te geven, klikt u op het bijbehorende pictogram met het "+"-teken.

Stap 2

Wacht tot het programma een nieuwe virtuele schijf heeft gemaakt. Er verschijnt een nog steeds leeg stationspictogram in het veld Virtuele cd-/dvd-apparaten. Totdat u er een afbeelding op monteert, wordt deze gemarkeerd als Leeg. Selecteer het schijfpictogram met de linkermuisknop en selecteer Afbeelding koppelen in het takenpaneel. U kunt ook Mount selecteren in het menu Tools, of met de rechtermuisknop op het schijfpictogram klikken en Image Mount selecteren in het vervolgkeuzemenu.

Stap 3

Er wordt een venster geopend - specificeer het pad naar de schijfkopie in het.iso-formaat (.mds,.mdf enzovoort) en druk op de Enter-toets of de "Open"-knop. Wacht tot de schijfkopie is gekoppeld aan de virtuele schijf. Daarna kunt u het Daemon Tools Pro-programma sluiten. Open het item "Deze computer", de nieuw gemaakte schijf met de afbeelding erop staat in de lijst met beschikbare bronnen na alle lokale en verwisselbare schijven op uw computer.

Stap 4

U kunt op dezelfde manier met schijfimages werken als met gewone cd- of dvd-schijven. Klik op het schijfpictogram om het te starten of te openen. Het virtuele station blijft op de lijst met stations op uw computer staan totdat u het verwijdert met de DT-toepassing. Om een virtuele schijf te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteert u Virtuele schijf verwijderen in het vervolgkeuzemenu. Bevestig uw actie en wacht tot de bewerking is voltooid.

Aanbevolen: