Hoe De Tijd In In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Tijd In In Te Stellen
Hoe De Tijd In In Te Stellen

Video: Hoe De Tijd In In Te Stellen

Video: Hoe De Tijd In In Te Stellen
Video: Hoe De Tijd In Te Stellen Voor Dit Horloge (Casio G-Shock GW-A1100) Luchtvaart Serie. 2024, Mei
Anonim

Als je op een pc werkt, vliegt de tijd voorbij. Maar laat je niet onnodig afleiden door een wekker of wandklok, want het is heel eenvoudig om de tijd op je computer in te stellen.

Hoe de tijd in te stellen?
Hoe de tijd in te stellen?

Noodzakelijk

computer, eventueel internettoegang

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu Start, Configuratiescherm, Datum en tijd, of zoek de rechterbenedenhoek op het bureaublad van uw computer, die zich aan de andere kant van het menu Start bevindt. Daar worden de datum en tijd weergegeven. Om de huidige aan te passen, klikt u op de cijfers. Selecteer in het venster dat verschijnt 'Wijzig datum- en tijdinstellingen'. Er verschijnt een nieuw venster voor u met drie tabbladen - "Datum en tijd", "Extra uren" en "Internettijd".

Stap 2

Ga naar het tabblad "Datum en tijd" en klik op de knop "Datum en tijd wijzigen". In het venster dat verschijnt, ziet u een elektronische kalender en klok. Pas de huidige datum en tijd aan door simpelweg op de aangegeven pijlen te klikken. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

Stap 3

Mogelijk moet u de tijdzone wijzigen. Klik vervolgens in hetzelfde venster "Datum en tijd" op de knop "Tijdzone wijzigen". Scroll met de pijl door de lijst met tijdzones. Selecteer degene die je wilt en klik op "OK".

Stap 4

In het gedeelte "Extra klok" heeft u de mogelijkheid om de functie voor het weergeven van de tijd voor andere tijdzones te gebruiken. U kunt deze tijd eenvoudig wijzigen door met de muis te klikken. In totaal is het toegestaan om twee extra soorten tijd in te stellen. Selecteer hiervoor de tijdzone met de pijlen en voer de weergavenaam in. Klik op "Toepassen" en "Ok".

Aanbevolen: