Hoe Mdx . Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Mdx . Te Openen
Hoe Mdx . Te Openen

Video: Hoe Mdx . Te Openen

Video: Hoe Mdx . Te Openen
Video: Как удалить радио / навигацию / дисплей из Acura MDX 2016 для ремонта. 2024, Mei
Anonim

De mdx-extensie kan zelfs voor een ervaren gebruiker verwarrend zijn. Het mdx-bestand is inderdaad geen gebruikelijk formaat voor het presenteren van kantoordocumenten, afbeeldingen, audio- of videobestanden die een gebruiker het vaakst tegenkomt bij het werken met kantoor- of multimediatoepassingen, surfen op internet of het uitwisselen van informatie met andere gebruikers. Als u desondanks een dergelijk bestand op een computer of op een lokaal netwerk aantreft, is er een natuurlijke wens om vertrouwd te raken met de inhoud ervan.

Hoe mdx. te openen
Hoe mdx. te openen

instructies:

Hoe open je mdx? Het hangt af van wat voor soort bestand we voor ons hebben, aangezien deze extensie twee soorten bestanden heeft met totaal verschillende doeleinden, gerelateerd aan verschillende toepassingen.

Hoe mdx. te openen
Hoe mdx. te openen

De mdx-extensie bevat schijfkopiebestanden die zijn gemaakt door de nieuwste generaties van het populaire Daemon Tools-hulpprogramma. Als in eerdere versies de afbeelding uit twee bestanden bestond met behulp van de nieuwste versie van Daemon Tools, die kan worden gedownload van de website van het programma: www.daemon-tools.cc

Hoe mdx. te openen
Hoe mdx. te openen

DBASE-indexbestanden hebben dezelfde extensie. Als er DBF-bestanden in dezelfde map staan, is dit een indexbestand. Het bevat alleen technische informatie die het werk met DBF-gegevens versnelt en wordt gebruikt door Microsoft SQL Server of toepassingen die zelfstandig met gegevens werken.

Hoe mdx. te openen
Hoe mdx. te openen

In het tweede geval moet u extra voorzichtig zijn, omdat beschadiging of verwijdering van het indexbestand kan leiden tot storingen in de software die de database gebruikt. Tenzij absoluut noodzakelijk, is het beter om niet naar de map te kijken waar de dbf- en mdx-bestanden zich bevinden.

Aanbevolen: