Een Document Op Schijf Branden

Inhoudsopgave:

Een Document Op Schijf Branden
Een Document Op Schijf Branden

Video: Een Document Op Schijf Branden

Video: Een Document Op Schijf Branden
Video: Windows 10: How to burn CDs and DVDs 2024, Mei
Anonim

Onervaren gebruikers van een personal computer hebben vaak problemen met bewerkingen zoals het schrijven van documenten naar schijf. We kunnen echter met het volste vertrouwen zeggen dat het schrijven van verschillende documenten naar schijven niet veel tijd en moeite kost.

Een document op schijf branden
Een document op schijf branden

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - document;
  • - dvd- of cd-schijf;
  • - Schrijver diskettestation.

instructies:

Stap 1

Om een bestand te schrijven, moet u allereerst een speciale schijf voorbereiden. Als uw datavolume kleiner is dan 700 MB, koop dan een cd. Om veel bestanden te branden, hebt u een dvd-medium nodig. Het bevat 4,7 GB. Het vinden van een medium zal geen probleem zijn, aangezien deze goederen in grote hoeveelheden bijna over de hele wereld worden gedistribueerd.

Stap 2

Er moet echter worden opgemerkt dat dergelijke schijven in twee typen kunnen worden verdeeld, namelijk RW en R. U moet schijven in R-formaat kopen, omdat ze niet kunnen worden herschreven en in de toekomst zullen er geen problemen zijn met verlies van informatie. RW-media worden overschreven, maar hebben vaak problemen. Maak vervolgens uw document klaar voor opname. Sla het op onder een naam die niet lijkt op andere bestanden van hetzelfde formaat.

Stap 3

Plaats de schijf in het station van uw computer. U moet een dvd-r/rw-schrijver hebben. Vervolgens verschijnt de "verkenner" in de automatische modus. Specificeer daarin het item "Bestanden bekijken". U kunt dit menu ook gewoon sluiten. Het maakt niet uit, aangezien de opname zal worden gedaan via een speciale computertool, namelijk de "File Writer Wizard". Zoek het document dat u op de media wilt branden. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Verzenden naar cd / dvd".

Stap 4

Als uw schijf wordt aangeduid met een letter, wordt er iets weergegeven als "Verzenden naar station E". Klik op dit artikel. Open vervolgens uw schijf via "mijn computer". U ziet het document klaar om te worden geschreven. Klik op de kolom "Tijdelijke bestanden schrijven" en wacht op het einde van het proces. Aan het einde van de bewerking wordt de schijf automatisch uit het station verwijderd.

Stap 5

Het is ook vermeldenswaard dat alle schijven moeten worden gecontroleerd op geldigheid. Om dit te doen, plaatst u de schijf opnieuw in de computer en bekijkt u alle opgenomen bestanden. Als er geen gegevens op de media staan, moet u deze handeling opnieuw uitvoeren. Er kunnen fouten optreden bij beschadigde schijven, maar ook bij storingen in het besturingssysteem.

Aanbevolen: