Hoe Pdf Te Openen

Hoe Pdf Te Openen
Hoe Pdf Te Openen

Video: Hoe Pdf Te Openen

Video: Hoe Pdf Te Openen
Video: How to Convert PDF to Excel 2024, Mei
Anonim

Het pdf-formaat is bijna meer verspreid dan het gebruikelijke document. Het is handig voor het maken van documenten die niet bedoeld zijn om te bewerken, maar alleen om te bekijken, en in een aantal gebieden, zoals publiceren, is dit de belangrijkste. Daarom zijn pdf-bestanden heel gewoon.

Hoe pdf te openen
Hoe pdf te openen

Documentatie voor software en verschillende apparatuur wordt bijvoorbeeld vaak in dit formaat gepresenteerd, wat betekent dat de vraag met welk programma kan worden gebruikt om pdf te openen voor veel gebruikers relevant en essentieel is.

  • Het pdf-formaat is ontwikkeld door Adobe, dus het is heel normaal dat Adobe Reader, een product van hetzelfde bedrijf, vaak wordt gebruikt om het te bekijken. Het is een betrouwbaar product met een lange geschiedenis, bekend bij meer dan één generatie gebruikers. Het past echter niet bij velen in termen van een aantal parameters, in de eerste plaats - onredelijk groot formaat en traagheid.
  • Foxit PDF Reader is een alternatief voor Adobe Reader. U kunt dit programma downloaden van https://www.foxitsoftware.com. De belangrijkste verschillen met het Adobe-product zijn compactheid, gemak en snelheid van werken. U kunt andere vergelijkbare producten gebruiken - Sumatra PDF, PDF XChange Viewer enzovoort.
  • Een andere alternatieve manier om pdf te openen, is door een gewone browser te gebruiken, zoals Internet Explorer, Opera, Mozilla FireFox of Google Chorme. Elk van hen kan een plug-in gebruiken die is ontwikkeld voor browsers waarmee u pdf-bestanden rechtstreeks in het browservenster kunt bekijken. Als een dergelijke plug-in niet op uw computer is geïnstalleerd, zal de browser zelf aanbieden om het te downloaden en te installeren wanneer u een dergelijk bestand probeert te openen, waarbij alle noodzakelijke bewerkingen zelf worden uitgevoerd.

Aanbevolen: