Werken Met Windows Movie Maker Movie

Inhoudsopgave:

Werken Met Windows Movie Maker Movie
Werken Met Windows Movie Maker Movie

Video: Werken Met Windows Movie Maker Movie

Video: Werken Met Windows Movie Maker Movie
Video: Как монтировать видео? Как пользоваться Windows Movie Maker? 2024, April
Anonim

Windows Movie Maker is een van de gemakkelijkste en meest betaalbare editors om je eigen video's en presentaties te maken. Deze applicatie wordt gratis verspreid en heeft een relatief gebruiksvriendelijke interface.

Werken met Windows Movie Maker Movie
Werken met Windows Movie Maker Movie

Noodzakelijk

Filmmaker 2.6

instructies:

Stap 1

Download eerst de installatiebestanden van Windows Movie Maker. Gebruik de versie van het programma die bij uw besturingssysteem past. Het is vermeldenswaard dat Movie Maker wordt meegeleverd met Windows XP. Als u met nieuwere versies werkt, downloadt u het installatiebestand van de Microsoft-website.

Stap 2

Voer het gedownloade bestand uit en installeer Movie Maker. Open het menu "Start" en klik op het pictogram van dit programma. Meestal wordt deze applicatie gebruikt om een groot aantal afbeeldingsbestanden te combineren tot een video. Open het menu Bestand.

Stap 3

Selecteer "Project maken". Ga na het wijzigen van de bedrijfsmodus van het programma opnieuw naar het menu "Bestand". Selecteer "Importeren naar collecties" en wacht tot de verkenner start. Selecteer de afbeeldingsbestanden die in het project moeten worden opgenomen. Voeg elk bestand één voor één toe aan het werkproject.

Stap 4

Druk op de toetsencombinatie Ctrl en I. Selecteer het muzieknummer dat in je clip zal voorkomen. Alle bestanden zouden in het menu Verzamelingen moeten verschijnen.

Stap 5

Klik nu op de knop Tijdlijnweergave. Hiermee kunt u de lay-out van uw afbeeldingen snel synchroniseren. Verplaats elk bestand één voor één naar de categorie "Video" onderaan het programmavenster.

Stap 6

Lijn de timing van elke dia uit. Houd eerst de Ctrl-toets ingedrukt en blader met het muiswiel naar u toe. Dit is nodig om op te schalen. Selecteer nu de gewenste dia en verander de tijd van de weergave. Stel de timing voor de rest van de foto's op dezelfde manier in.

Stap 7

Volg deze procedure totdat de grenzen van het muzieknummer en de video overeenkomen. Zorg ervoor dat de afbeeldingen correct zijn geplaatst.

Stap 8

Open het menu Bestand en selecteer de optie Filmbestand opslaan. Wacht op de lancering van het nieuwe menu, selecteer het bestandsformaat en geef de opslaglocatie op. Controleer de ontvangen film door deze te starten met een beschikbare speler.

Aanbevolen: