Hoe Movie Maker Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Movie Maker Te Repareren
Hoe Movie Maker Te Repareren

Video: Hoe Movie Maker Te Repareren

Video: Hoe Movie Maker Te Repareren
Video: Как монтировать видео? Как пользоваться Windows Movie Maker? 2023, Maart
Anonim

Movie Maker is een standaardtoepassing voor Windows-besturingssystemen. Het komt vaak voor dat als uw computer is beschadigd door virussen of malware, Movie Maker niet meer beschikbaar is voor gebruik. In dit geval zal het herstellen van systeembestanden u helpen.

Hoe Movie Maker te repareren
Hoe Movie Maker te repareren

Noodzakelijk

Windows-installatieschijf

instructies:

Stap 1

Download Windows Movie Maker afzonderlijk van internetbronnen en installeer het door setup.exe uit te voeren. Houd er rekening mee dat de software alleen van vertrouwde bronnen mag worden gedownload om toekomstige problemen met de beveiliging van uw computer te voorkomen. Alle bestanden moeten vóór de installatie op virussen worden gescand.

Stap 2

Herstel de bestanden van het huidige besturingssysteem. Plaats de Windows-schijf in het station van uw computer en voer de installatie uit in de modus voor softwarevervanging zonder gebruikersgegevens te verwijderen. Als u een vooraf geïnstalleerde versie van het besturingssysteem hebt opgeslagen op een verborgen partitie op uw harde schijf, gebruik dan de opdracht ALT + F10 wanneer u uw computer opstart om het software-installatiemenu te openen. In deze modus worden systeembestanden vervangen door nieuwe te kopiëren en oude te verwijderen, zonder rechtstreekse gevolgen voor de map met de documenten van de gebruiker.

Stap 3

Het wordt aanbevolen om deze actie alleen uit te voeren als er een grote hoeveelheid vrije ruimte op de lokale schijf is. De ideale optie in dit geval zou zijn om de besturingssysteembestanden op een aparte partitie op de harde schijf op te slaan. Het nadeel van deze methode is de noodzaak om de gebruikte software en apparaatstuurprogramma's opnieuw te configureren en te installeren. De schijf wordt gestart in de modus van een reeds geladen versie van het besturingssysteem. In dit geval worden alle systeemhulpprogramma's, inclusief Movie Maker, hersteld en werken ze weer.

Stap 4

Nadat u de bestanden van het besturingssysteem hebt hersteld, start u de installatie van apparaatstuurprogramma's, installeert u de software voor de videokaart en gaat u pas werken met Windows Movie Maker.

Populair per onderwerp