Hoe Maak Je Een Avi-dvd?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Avi-dvd?
Hoe Maak Je Een Avi-dvd?

Video: Hoe Maak Je Een Avi-dvd?

Video: Hoe Maak Je Een Avi-dvd?
Video: Конвертировать в avi с помощью AVSVideо, из mp4, mkv, dvd и других форматов. 2024, Mei
Anonim

Bepaalde mobiele apparaten ondersteunen het standaard dvd-formaat niet. Dit betekent dat voor het succesvol afspelen van de gespecificeerde bestanden, het nodig is om te converteren naar een toegankelijker formaat.

Hoe maak je een avi-dvd?
Hoe maak je een avi-dvd?

Noodzakelijk

  • - DVD naar Avi-converter;
  • - Totale video-omzetter.

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om het vob-formaat te wijzigen is met DVD naar Avi Converter. Het is speciaal ontworpen voor het verwerken van bestanden van dvd-media. Installeer het opgegeven hulpprogramma en voer het uit.

Stap 2

Open het menu Bestand en ga naar het submenu Dvd openen. Geef de map op waar de vereiste vob-bestanden zich bevinden. Selecteer in dit geval de map Video_TS. Wacht tot de informatie in het programma is geladen.

Stap 3

Klik op de knop Converteren naar avi en selecteer een map om de bestanden op te slaan. Deactiveer de functie Bestanden combineren als u niet wilt dat alle vob-bestanden aan elkaar plakken tijdens het converteren.

Stap 4

Gebruik Total Video Converter om andere soorten bestanden te verwerken. Installeer dit hulpprogramma. Open het programma.

Stap 5

Ga naar het menu Nieuwe taak door op de bijbehorende knop te klikken. Klik op het pictogram Bestand importeren.

Stap 6

Navigeer nu naar de map met de bestanden die u nodig hebt. Herhaal deze procedure om alle videotracks toe te voegen. Activeer de functie Interne decoders gebruiken. Kies een beschikbaar formaat uit de categorie MS Avi.

Stap 7

Gebruik de Lossless Avi-decoder om video's te bekijken met mobiele apparaten. Open het menu Videoformaat wijzigen.

Stap 8

Stel de juiste kenmerken van het toekomstige videobestand in. Gebruik de beschikbare opties voor mobiel afspelen. Klik op de knop Toepassen en opslaan.

Stap 9

Selecteer met selectievakjes alle videobestanden die in het programma zijn geladen. Schakel de functie Bestanden combineren uit. Klik op de knop Nu converteren en bevestig de start van het videoverwerkingsproces. Eenmaal voltooid, wordt de map geopend waar de laatste bestanden zijn opgeslagen.

Stap 10

Start een van hen met een beschikbare videospeler. Als de bestanden niet correct zijn geconverteerd, herhaalt u het beschreven algoritme met andere beschikbare formaten.

Aanbevolen: