Hoe Een Dvd-bestand Te Comprimeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dvd-bestand Te Comprimeren
Hoe Een Dvd-bestand Te Comprimeren

Video: Hoe Een Dvd-bestand Te Comprimeren

Video: Hoe Een Dvd-bestand Te Comprimeren
Video: How to fix: Memory stick says "File too large" 2024, April
Anonim

Het VOB-formaat wordt gebruikt om video op dvd's af te spelen. Veel mediaspelers en video-editors spelen dit formaat echter niet af, wat problemen geeft bij het bekijken of bewerken van video's. Tegelijkertijd neemt video in VOB-formaat veel schijfruimte in beslag. Door dvd-bestanden te comprimeren naar een handig en vertrouwd AVI-formaat, kunt u zonder problemen uw favoriete films bekijken.

Hoe een dvd-bestand te comprimeren
Hoe een dvd-bestand te comprimeren

instructies:

Stap 1

Download en installeer de Intertech DVD Ripper Pro-app. Start na de installatie de gedownloade ripper door naar het menu "Start", "Programma's" te gaan en de map met de naam van de applicatie te openen en vervolgens het programma zelf.

Stap 2

Plaats de dvd die u naar AVI wilt comprimeren in het station van uw computer. Wacht tot het programma de dvd herkent. Zodra de toepassing de inhoud van de schijf leest, verschijnt de benodigde informatie in het venster.

Stap 3

Selecteer de AVI-optie in het programma. Om dit te doen, drukt u op de knop om het menu "Uitvoerformaat" of Uitvoertype te openen en AVI te specificeren. In Intertech DVD Ripper Pro kun je nog een paar verschillende opties kiezen, maar AVI of DivX heeft de hoogste bestandscompressieverhouding.

Stap 4

Ga naar het gedeelte "Instellingen" in het programmamenu. Klik op Kwaliteit en gebruik de markering op de schuifbalk om de juiste optie op te geven. Hoe lager de kwaliteit, hoe meer het bestand wordt gecomprimeerd.

Stap 5

Klik op het mappictogram in de applicatie-instellingen om de bestemming te selecteren om het geconverteerde bestand op te slaan. Wanneer het venster wordt geopend, navigeert u naar de map die u als uw bestemming wilt instellen en klikt u op de knop "OK".

Stap 6

Druk op de knop "Converteren". Het programma zal beginnen met het comprimeren van het dvd-bestand van de schijf en het opslaan als AVI met de compressie-opties die u hebt geselecteerd. Voer het gemaakte bestand uit en controleer hoe soepel het is gecomprimeerd.

Stap 7

Comprimeer het dvd-bestand met een alternatieve methode. Open hiervoor een online video-omzetter zoals Zamzar, Meadia-Convert of YouConvertIt als u het bestand rechtstreeks vanuit het netwerk wilt comprimeren. Volg de instructies op het scherm om het VOB-bestand van schijf naar het systeem te laden, selecteer AVI uit de lijst met uitvoerbestandstypen en druk op de knop "Converteren" of "OK" om de VOB naar AVI-compressie uit te voeren. Na de conversie zal het programma de nodige informatie op het gemaakte AVI-bestand schrijven en een link geven om het te downloaden.

Aanbevolen: