Hoe Het Apparaat Te Identificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Apparaat Te Identificeren?
Hoe Het Apparaat Te Identificeren?

Video: Hoe Het Apparaat Te Identificeren?

Video: Hoe Het Apparaat Te Identificeren?
Video: Identificatie op locatie - hoe werkt het? 2024, Mei
Anonim

Wanneer u een apparaat op uw computer aansluit, begint het besturingssysteem het te detecteren. Besturingssystemen die beginnen met Windows XP hebben een Plug and Play-functie die het aangesloten apparaat automatisch herkent en er systeemstuurprogramma's voor installeert. Maar er zijn momenten waarop, na het verbinden, een melding verschijnt dat het verbonden apparaat onbekend of helemaal niet gedefinieerd is. Probeer hem dan zelf aan te sluiten.

Hoe het apparaat te identificeren?
Hoe het apparaat te identificeren?

Noodzakelijk

Computer met Windows-besturingssysteem (XP, Windows 7)

instructies:

Stap 1

Als het systeemapparaat niet werd herkend of er na het aansluiten geen meldingsvensters verschenen, moet u zelf de Plug and Play-technologie starten. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" en selecteer vervolgens "Eigenschappen". Als uw besturingssysteem Windows 7 is, selecteert u in hetzelfde venster "Apparaatbeheer". Als Windows XP, selecteer dan eerst het tabblad "Hardware" en vervolgens - "Apparaatbeheer".

Stap 2

Het venster Apparaatbeheer verschijnt. Klik in apparaatbeheer met de rechtermuisknop op de bovenste regel. Selecteer Hardwareconfiguratie bijwerken in de lijst met opdrachten. Het besturingssysteem scant de computer op nieuwe aangesloten hardware. Als het apparaat wordt gedetecteerd, verschijnt er een dialoogvenster met de naam van het apparaatmodel. De installatie van de systeemstuurprogramma's begint ook. Na voltooiing verschijnt er een venster met de melding dat het apparaat klaar is voor gebruik.

Stap 3

Als je een apparaat hebt aangesloten en het systeem heeft het als onbekend herkend en een melding gegeven dat het apparaat niet goed werkt, kan de situatie op deze manier worden gecorrigeerd. Het is geschikt voor degenen die het besturingssysteem Windows 7 hebben geïnstalleerd.

Stap 4

Klik op "Start" en ga naar "Configuratiescherm". Selecteer Per categorie om het Configuratiescherm weer te geven. Zoek het gedeelte 'Hardware en geluiden' en selecteer daar 'Apparaten en printers weergeven'. Er verschijnt een venster waarin u de sectie met de titel "Geen gegevens" vindt. Klik vervolgens in dit gedeelte met de rechtermuisknop op "Onbekend apparaat". Selecteer "Eigenschappen" en vervolgens - het tabblad "Hardware". Klik in dit tabblad op de optie "Eigenschappen". Ga dan naar het tabblad "Driver" en klik op "Update". Selecteer "Automatisch zoeken". Windows zal automatisch het systeemstuurprogramma vinden en installeren, waarna het apparaat wordt gedetecteerd.

Aanbevolen: